Yahudilere Arazi ve mülk edinme hakkı yasaklanmalı.!

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Biliyorum şimdi birileri çıkıp bana özgürlük yok İnsan Hakları gibi zırvalar ile cevap yazacak Umurumda değilsiniz..

Gazze'de yaşanılan olaylar herkesin malumunda tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. Onun haricinde bu karaktersiz Yahudilerin başta Suriye ve diğer komşuları olmak üzere faaliyetleri ve yaptıkları da göz önünde. Bunların ışığında şunu söylemek kesinlikle doğrudur. Yahudiler asla istenmeyen insanlar olmuştur ve bunda da insanlık haklarıdır. Çünkü her insan kendi ailesinin Her aile kendi sülalesinin her sülale kendi toplumunun toplumda milletinin karakterini yansıtır. Şimdi kalkıp birileri bana orada yaşayan insanların ne suçu var diye sakın bir savunma yapmasın. Hani o bizzat batının tanımladığı demokratik ülkeler var ya burası da demokratik yollarla seçim yapılan bir ülke değil mi Dolayısıyla seçimi o millet yapıyor milleti topluluk topluluğu aile aileyi kişi belirliyor değil mi? Kesinlikle evet. Yanı başlarında binlerce insan bebek anne karnında cenin öldürülüyorken plajlarda güneşlenip top oynayanları gördünüz ne hissettiniz? Çıkıp birkaç provokatörün üzülüyorum dediğini Duydunuz mu? Şimdi yalan yok, üzülüyorlarmış ama niye? ellerinde olan İsrailli rehineler için.
Bunlar hep dünyanın gözü önünde olan olaylar röportajlardan alıntılardı. Ve şimdi gelelim ülkemize;
Ülkemizde de yabancılara mülk edinme hakkı Tanınıyor ki aynı doğrultuda Bizler de yurt dışında mülk edilebiliyoruz. Elimde net istatiksel veriler olmasa bile yurt dışında büyük arazilere sahip insanlarımız olduğunu düşünmüyorum. Bu konuda mevcut hükümetin açıkları için yırtılan insanlar kesinlikle tüm verileri şimdi Ortaya dökecektir zaten :) Her neyse sonuç itibariyle Ben ülkemde mülk olabilir ama büyük ölçekli arazi ve toprakların yabancılara satışına kesinlikle karşıyım. Ki şöyle bir durum var Herkes diyor ki yarın bir gün o yerlerdeki kaynakları kullanma şansı da tanımayabilirler, eğer yabancıya satılırsa. Asla böyle bir imkanlarının olacağını sanmıyorum. Yani devlet yararı söz konusu olduğunda hükmedemeyeceği hiçbir arazi ve toprak söz konusu değildir. Buna rağmen şunu yine söylüyorum özellikle Yahudilere kesinlikle ülkemizde Toprak satımı durdurulmalı bu hakları ellerinden alınmalı. Son günlerde yaşadığımız dünya savaş strateji olaylarında, Ukrayna'nın Rusya'ya karşı son saldırılarında olduğu gibi ya da İsrail'in iddia ettiği gibi İran'a yaptığı saldırılar gibi içeriden gizlice üstlenme imkanı sunacak arazi ve topraklar kesinlikle yasaklanmalı. özellikle ve özellikle belirtiyorum ki Yahudilere.! Lanetlenmiş Yahudileri lanetleyerek ülkemden def etmek istiyorum. Şaptan olmaz şeker diye başlayan bir söz vardı ama neyse hatırlayan vardır gerisini, ben hatırlayamadım.

Son düzenleme:
Geri