Yahudiler Neden Amelelik yapmaz..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
17 seneyi buldu çalışma hayatım farklı sektörlerde çalıştım bu zamana kadar çalışan bir yahudiye denk gelmedim Hollanda’da bir fabrikada çalışırken birşey farketmiştim sıvı yağ ve tereyağ paketleme işi yaparken bir bölümde ayrı paketleme vardı sonradan öğrendim ki sadece yahudiler içinmiş yani en kral katkısız yağ onlara gidiyor son iki senedir isviçredeyim Zürih’in Bir semtini uzaktan izlerken lüks zengin altın kaplama sinagogları görürken adamları takdir edemeden geçemedim gerçekten bu ırk çok üst düzey bir tür.. adamlar 4 kitabın üçünü yazmış birine ilham olmuş cumartesi pazarımızı bile bulmuşlar bize her haltı düşünmüşler yani kısacası bu dünyadaki herkes onlara hamallık yapıyor şalom aleykem!!

Demekki saksıyı çalıştırıyorlar, bazıları gibi akılları sırf uçkurların da değil.

Al işte alavrezle nereye varacaksın 1000 yıl geriye götürdü bizi

Seçilmiş ırk abicim adamlar.

Valla ben amelelik yapan laz da görmedim.

adamlar İstanbul’u almış eline Lazlar

gene bizim Konya’da bilim merkezi var allaha şükür ledli ekmek dolabı yapmışlar yahudileri görecektin resmen kudurdular önemli bir buluşu daha piyasa sürmek için yoğun çalışıyorlar hemşerilerim Allah’ın izniyle etkilemekten sonra etsizekmek yapacağız bütün iç ve dış mihraklar çatlasın

Adamların kendilerine güveni tam
Allah tarafından üstün yaratıldıklarına canı gönülden inanmışlar
Başarıları da buradan geliyor galiba

Bir wp geyik grubum olsaydı içinde yabani, alaturka, climax olsun isterdim. On numara ortam. Yabani bize etsiz ekmek tarifi verirdi.

Yalnız amelelik deyip geçmeyin bizim burada ben de arada gidiyorum 150 TL yevmiye veriyorlar. Hem de 3,4 saat çalışıyorsun.

Yehova onlara büyük İsrail devletini kurmaya söz vermiş onlar Kendilerini üstün görürler diğer ırklardan yahudiler o büyük kurtuluş gününü bekliyorlar adamların zekası kültürü tartışılmaz çok sadakatli disiplinli derin bir kültüre bağlıdır

Yalnız amelelik deyip geçmeyin bizim burada ben de arada gidiyorum 150 TL yevmiye veriyorlar. Hem de 3,4 saat çalışıyorsun.

onlar onu yapmadan kazanıyor işte Türkiye’den avukat bir yahudi gelmişti Hollanda’da tanıştık benim sürekli gidip gezdiğim bir çarşının etrafındaki bütün evler dükkanların sahibi olduğunu söyledi adamların en çok ilgilendiği konu emlak ile uğraşmak adamlar ta Türkiye’den gelip oraları eline almışlar

Geri