Yahudiler Dünyayı, İnancımızı Yönetiyor, Uyan Artık Müslüman!

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Allah böbürlenen her milleti cezalandırır. Şahısları da öyle.

İngiltere ve ABD'de banker zengin yahudiler var, Avrupa'da yahudi toplumu ve lobisi var. Ama bizim mahallenin muhtarı yahudi değil. Nasıl olcak şimdi o. Yada Tayland'daki bir belediye başkanı İsrail'den maaş almıyor. Dünya birilerinin yönetemeyeği kadar karmaşık ve büyük. Kontrol edemezsin. Şurdan anlayın bir virüs bile bütün gezegenin elini kolunu bağladı. Rusya'nın silah endüstrisini kim durdurabilir. Adamların istediğin kadar bombardıman uçağını vur, bir süre sonra cillop gibi yenisini koyarlar. Seri üretimi var adamın. İsrail'deki Netanyahu hükümetinin kıçını ABD kurtarmasa sonları perişan olacaktı.
İran'a operasyon yapabilirsin ama onlarında silahı var o da sana yapar. Demir kubben çoğu füzeyi durduramadı. İsrail ve ABD sadece güç gösterisi yapan haydutlar. Bu haydutlar Dünya'da söz sahibi olurlar ama asla koca gezegeni yönetecek tam kudrete erişemezler. He bu dünya 1 milyarda müslüman yaşıyor ha, o konuyla hiç ilgilenmiyoruz tabi dünyayı yöneten öcü yahudiler varken.

Tüm dünyada ümraniye kadar nüfusu var adamların. Naapabilirler en çok

Demek ki var öyleleri kendilerini yönettiklerini iddia ettiklerine göre.
Dünyada olan her itliğe "yafudi" demek büyük kolaycilik. Biz de yapıyoruz. Dış güçler diyoruz. Ameriga diyoruz.

İnsanlar eşit derecede şerefsiz. Ukraynalıların Rus askerlerin taşaklarını köpeklere parçalatmalarıyla Arap bedevilerin kafa kesmesi arasında fark yok.

Bu işin dili dini milliyeti yok.

Ya bı de ikiyüzlüsünüz. Gazze Gazze diye ağlıyoruz. Lan 10 milyon Yahudiye 2 milyar müslüman var. Tek başına çölün ortasında bu İsrail. Niye dalmiyorsunuz sağlı sollu. 6 saatte İsrail diye bişi kalmaz haritada.

Niye bişi yapmıyorsunuz.

La onu demiyom olm nansnjjshs
Tu allah cezani vermesin emi jabsbhsh
Turkiye ile olan ilisigin olduguna gore burdan bi il ile baglantin olmali
Ama soylemiyorsun. Fransiz degilsin olm sen mesela kajsbdbhd
Ya bi melnur bi sen oldurceniz beni ya
Cevap vermeme hakkiniza kafa atacagim en son ajshhshhshgs

Kardeşim tamam da adamlar 150-200 senedir fiili olarak üretim yapıyorlar. Her alanda. Finans sektörü, moda, giyim, mobil taşıma, mobil iletişim, sosyal medya platformları, askeri teknoloji, uzay teknolojileri, sağlık sektörü, silah sektörü ve aklıma gelmeyen niceleri. Aaa şey var, araba markalarının büyük bir çoğunluğu... Ulan netflix bile onlara ait. Dolar bile onların tapulu malı. Onların parasıyla ticaret yapıp, onlara mı kabadayılık yapacaksın? Sen önce bi bağımsızlık davasında sabit kal. Müslümanlarda böyle bir direnç var mı?

Mühür kimdeyse Süleyman odur. Yahudi dediğimiz bir avuç insan topluluğu. Milyarlarca Müslüman veya diğer insanlar yatarken, Yahudiler her alanda gelişmeye devam ediyorlardı. Kusura bakmasınlar da güç kimin elindeyse, onun zihniyetine maruz kalırsın. Müslüman pasif kaldığı için eziliyor, Yahudi üstün olduğu için değil.

Kardeşim tamam da adamlar 150-200 senedir fiili olarak üretim yapıyorlar. Her alanda. Finans sektörü, moda, giyim, mobil taşıma, mobil iletişim, sosyal medya platformları, askeri teknoloji, uzay teknolojileri, sağlık sektörü, silah sektörü ve aklıma gelmeyen niceleri. Aaa şey var, araba markalarının büyük bir çoğunluğu...

Mühür kimdeyse Süleyman odur. Yahudi dediğimiz bir avuç insan topluluğu. Milyarlarca Müslüman veya diğer insanlar yatarken, Yahudiler her alanda gelişmeye devam ediyorlardı. Kusura bakmasınlar da güç kimin elindeyse, onun zihniyetine maruz kalırsın. Müslüman pasif kaldığı için eziliyor, Yahudi üstün olduğu için değil.
Müslümanların ibadet yükleri çok fazla. Adam ibadet mi etsin işe mi gitsin hanımın tribini mi çeksin?
Ama bak Yahudilere ne güzel farz sünnet diye bişey yok :D

Çok uzun. Sadece basinı ve sonunu okudum. Ama gorüldügü üzere hristiyanlar gazzeyi araplardan daha cok savunuyor ve ses çikariyor. Burada sorun araplarda.

Katliamları kiniyorum ama ne olursa olsun ilkonce kendi ulkemiz, birlik ve beraberliğimiz. Biz düsersek kimse bizi düşünmez.

Çok uzun. Sadece basinı ve sonunu okudum. Ama gorüldügü üzere hristiyanlar gazzeyi araplardan daha cok savunuyor ve ses çikariyor. Burada sorun araplarda.

Katliamları kiniyorum ama ne olursa olsun ilkonce kendi ulkemiz, birlik ve beraberliğimiz. Biz düsersek kimse bizi düşünmez.
Basliga göre yorumlar yapilmis zaten.
Iceriğin amaci bambaska.
Sonra dünyayi niye yavudi yönetiyo?

Geri