Yagmurdan Önce Yagmurdan Sonra ( Bazen Sevinç Bazen Keder) - kabhi khushi kabhie gham

Konu sahibi son olarak 4532 gün önce görüldü
thumb_18860.jpg

Bild_2.jpg

Kabhi Khushi Kabhie Gham
Yapım Yılı 2001
Film Türkçe Adı Bazen Sevinç Bazen Keder
Hintsinemasi Puan8.0
Imdb Puani7.1
Vizyon Tarihi14.12.2001
Film Süresi210 Dakika
Film DiliHintçe, İngilizce, Urduca
Yapımcı ŞirketDharma Productions
Çekim YerleriMısır , Endland , Hindistan
ÜlkesiHindistan
Bütçe7.280.000 $
Hasılat21.350.000 $
Ödülleri
22 Ödül ve 43 Adaylık
Film Özeti
-Neden bir baba oğluna asl onu ne kadar çok sevdiğini söyleyemez?Asla onu kucaklayıp, "seni seviyorum oğlum" diyemez?

+Ya anne?Oğlu dinlesin ya da dinlemesin sürekli söylemeye devam eder.

-Ama bu bir babanın oğlunu daha az sevdiği anlamına gelmez.

+Hiç kimse bir annenin evladına beslediği sevgiyi ölçemez.Bir anne bile Çünkü annenin sevgisi sınırsızdır.Bu ancak bir annenin hissedebileceği bir duygudur.

Bu repliklerle başlayan Aile ilişkileri üzerine kurulu vizyona girdiği 2001 yılında Hindistanın en çok gişe yapan filmi olan Kabhi Khushi Kabhie Gham ,

Konusu , Rahul Yashvardhan(Shahrukh Khan) ve Rohan Yashvardhan(Hrithik Roshan) , Nandini'nin üvey çocuklarıdır.Rahul okulunu bitirip geldiğinde kardeşi Rohan 9 yaşındadır.Rahul'un babası Hindistan'ın zenginlerinden birisidir.Oğlunu en yakın arkadaşının kızı Naina ile evlendirmek istemektedir fakat Rahul evlerinde dadılık yapan teyzelerinin yeğeni Anjali'ye aşık olur.Babası bu duruma karşı çıkar ve Rahul durumu söylemek üzere Anjali'nin yanına gittiğinde Anjali'nin babasının öldüğünü görür ve hemen o gün onunla evlenir.Bunu öğrenen Rahul'un babası onu evlatlıktan reddeder.Rahul İngiltere'ye bir daha dönmemek üzere gider.Bu arada Rohan ,10 sene sonra okulunu bitirir ve büyükannelerinin yanına gider orada ağabeyinin üvey olduğunu ve durumu öğrenir ve bunun üzerine babası ile ağabeyini tekrar barıştırmak üzere harekete geçer.
Yashovardhan, Rahul’u affedecek midir? Rohan Rahul’u geri dönmeye ikna edebilecek midir? Raichand ailesi tekrar birleşebilecek midir?
ya%C4%9Fmurdan-%C3%B6nce-ya%C4%9Fmurdan-sonra-resim.jpg

hintruyasi_KKKG.jpg

Kabhi+Khushi+Kabhie+Gham+foto.jpg

[YOUTUBE]o2UOBlB095c[/YOUTUBE]

3 buçuk saat süren bir filminde sonuna geldik :) iNNocentle izledik Çok uzundu be günüm gitti :D Siz genede uzunluğuna bakmayın harika filmdi :) Bazı yerleri o kadar komikki felaket gülüyorsun bazı yerleride çok duygusal :) Ağlattı yine bu film ya.. Evlatlarına kötü davranan yada annesine kotu davranan izlesin bu filmi :)
iNNocent şımarma sakın tamam sen buldun filmi güzeldide :p 1 hafta daha izlemem bir film :p ayrıca videonun sonlarında sevdiğimiz şarkı var :p

evet guzel filmdi,
turkce dublaj olmasida iyiydi Perii hanim :p
uzun bi filmdi, nerdeyse 4 saat uzuyor ara verince.:D
benim buldugum film bu aglatacak tabi.
Hem guldurecek, hem aglatacak..:p
zaten daha bir hafta zaman bulamicam ki film izlemeye :zuha: yarin is basliyor :p
izlemeyi tavsiye ederim, guzel bi film isterseniz, izlemeye deger film isterseniz isleyin.
Perii film boyu giden muzik bi baska guzeldi ama.

evet guzel filmdi,
turkce dublaj olmasida iyiydi Perii hanim :p
uzun bi filmdi, nerdeyse 4 saat uzuyor ara verince.:D
benim buldugum film bu aglatacak tabi.
Hem guldurecek, hem aglatacak..:p
zaten daha bir hafta zaman bulamicam ki film izlemeye :zuha: yarin is basliyor :p
izlemeyi tavsiye ederim, guzel bi film isterseniz, izlemeye deger film isterseniz isleyin.
Perii film boyu giden muzik bi baska guzeldi ama.
sonunda o müziği veriyor işte :) ne edim bulamadım googlede o şarkıyı :p bir dahakine filmi ben seçicem kısa olacak :p 2 film izlerdik be :p

sonunda o müziği veriyor işte :) ne edim bulamadım googlede o şarkıyı :p bir dahakine filmi ben seçicem kısa olacak :p 2 film izlerdik be :p

olsun...
Sen secersin tamam.:p Kisa olsunda iyi guzel
izlemeye deger oosun yani.:D Orasi dogru rahat iki film izlemek olurdu.:dusun:. Benim gozler bozuldu 4 saat bakinca ya.:)

olsun...
Sen secersin tamam.:p Kisa olsunda iyi guzel
izlemeye deger oosun yani.:D Orasi dogru rahat iki film izlemek olurdu.:dusun:. Benim gozler bozuldu 4 saat bakinca ya.:)
Bende sorun yok alısıgım ben :p alt yazılı olsa fena bozulurdu gözlerin :p neyse susalım gene biri gelir film dısı sohbet ediyorsunuz diye bizi uyarır :) birde üstüne üstlük siler.

yok artikkkk. Alt yazili olsa ben simdikor olurdum...

Ben hergün izliyorum :)
İzine çıktım şu sıra film arayışındayım arşivimde bir kaç tane var fakat bir kaç tane daha arşive dahil etmek istiyorum :)

zaten 3.5 saat filmin 1.5 saati müzik ya...:D
bi de altyazı yapsalar ooo ooo ....

Ben hergün izliyorum :)
İzine çıktım şu sıra film arayışındayım arşivimde bir kaç tane var fakat bir kaç tane daha arşive dahil etmek istiyorum :)
Filmkolik grubuna bak orada resimlerde süper film var onları izle :p

Tam bir yaz filmi izlemenizi tavsiye ederim çok çılgınca bir film yapmışlar :)

Geri