(Yağmur) LuNa kimdir?

L
  • Kullanıcı LuNa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kendini Tanıt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmur Gece Annesinin Sancılarıyla Özel Hastanede Doğan vede O Gün Yağmur Yağması Sebebi ile Adının Yağmur Konulan Kişidir. :cici:

Çocukken Birsürü Ev Değiştiren Yağmur 5 Yaşında Değiştirdikleri Evdeki En Sevdiği Şey Televizyon Ünitesinin Altındaki Boş Yere Geçip Oturmaktı. En Sevdiği Kıyafeti Barbie'li Elbisesiydi. Çok Şirin Bir Kızdı. 10 Yaşında Okula Giderken Herkez Ona Başkanlık İçin Oy Verdi. Açıkçası İlkOkulda 5 Kez Orta Okulda 2 Kez Lisede İse Hiç Çünkü Lise 1'e Gidiyor Herneyse Onun Küçükken En Sevdiği Oyuncak Ayıcığıdır.

Doğduğunda FenerBahçeli Kıyafetle Doğmuş Ve Hayatı Boyunca FenerBahceli Olmaya Yemin Etmiştir.

Yağmur şirin bir kızmış özetle :) Tanıdığıma memnun oldum. :cici:

çok şeker olmuş :)

işte ihtiyarlık böle bişee böle yazıları okuyorum efkarlanıyorum ama sigara içmiyorum bizim zamanımızda bırak özeli hastaneye yetişirse baba adayı göbek roman havası oynuyomuş her neyse ben doğarken ebeyi aramışlar oda sıcak su istemiş hala ebelerin o sıcak suyla ne yaptıklarını merak ediyorum.liseyi bitirip ebe olman dileğiyle hoş geldin :)

Hoşgeldin bakalım aramıza iyi forumlar güzel bir tanıtım olmuş gercekten ilginc ve güzel :p LuNa

İnsanları severim, Fenerbahçeli insanları ayrı severim. :) Tanıdığıma sevindim seni LuNa :)

Herkeze tŞk Hepinizi ayrı ayrı seviyorum tanımasamda çok teşekkürler

sevimli birmis Yagmur. Tanistigimiza sevindim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri