Yağmur Duası.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağmur duasıyla yağmur yağdırtmak mümkün mü hiç yağdırtana şahit oldunuz mu ..

Eğer bulutlara yeterli yoğunluk için etki edebilirsen yağmur yağar. Misal; bulutların üzerinden uçan bir kargo uçağından bulutlara kum boşalt. Yağıyor zaten. Tabi bulut lazım bunun için. Bulutsuz, değil dua... Neyse, bu nerden geldi aklına şimdi? Kim yenmiş kaderi duayla?

Yagdirtan Allah dir. Yagmur duasi etti yagmur yagdirtti tabiri yanlistir.

Dua edilir takdir Allahin. Yagmur yagsada edilir yagmasada edilir.

Yagarsa sukr duasi.
Yagmazsa yagmur duasi. Edilir

Daha ne dualar var geçen bit mesaj geldi eğer ki sevdiğini görmek istiyorsan bu duayı 33 defa oku diyor 33 defa okursan birak sevdiğini görürsün ebenin gençliğini .d

Ben cahiliye devrimde, Hz Muhammed'i rüyamda görmek için 2 rekat teheccüd namazı ( Her kes uyurken gecenin yarısı ben namaz kıldığım için sonunda edeceğim dua kabul olacaktı.) kılıp ardından tespih boncuklarıyla sayıp tam 41 kere Felak suresi'ni okuyup uyumuştum. Ayaklarını gördüm, evet. Ama ilk karabasan o zaman oldu. Daha sonra ateistleştiğimde binlerce kere oldu. Hala bazen oluyor. O karabasan ilk o gün gelmişti ha!

biz yapardik...kapi kapi dolasir herkes buseyler verir..niye bilmiyom ama aklimda yag kalmis..sonra herkes butun köy halki toplanir dua ederdik ve cogu zaman yagmur yagardi..dua onemli niyet. okadar tuhafina gitmesin yabani

otdan bokdan olan rituellerden daha samimi /onemli degilmi?

biz yapardik...kapi kapi dolasir herkes buseyler verir..niye bilmiyom ama aklimda yag kalmis..sonra herkes butun köy halki toplanir dua ederdik ve cogu zaman yagmur yagardi..dua onemli niyet. okadar tuhafina gitmesin yabani

otdan bokdan olan rituellerden daha samimi /onemli degilmi?
Dolaştığınız kapılar bir şeyler verdikten sonra suyla sizi ıslatırlar mıydı?

hayir... buyuk ocaklarda yemek pisirirdi koylu felan filan..guzel seyler kucuklugumden...bu yaz ebeme sorarim yazin yazarim ek bilgileri

Bizde genelde bulgur verilirdi. Sonra toplanan bulgur pişirilip yenirdi ama her kapıda karşılayan vereceğini verdikten sonra suyla ıslatırdı. :D Ah çocukluğumuz. :)

Allahümme yâ ğaniyyu, yâ hamîîdu, yâ mübdiu, yâ mûîdu, yâ rahîmû, yâ vedûd. Eğninî bi halâlike, an harâmike, ve bi-fadlike ammensivâk.

"Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, Ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven Allah'ım! Beni, helalinle haramından ve fazl-u kereminle, senden başkaların(a muhtaç olmam)dan müstağnî kıl!" zengin olmak için ve borçlardan kurtulmK için bu duayı oku tutmazsa tersinden oku oda tutmazsa git biraz daha kredi çek zevkine bak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri