Yağları Cayır Cayır Yakıyor...Türk Kahvesine Eklemeniz Yeterli!

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
HKrDG14.md.jpg

Hem sağlıklı hem lezzetli olan Türk kahvesine ekleyeceğiniz 2 şey ile yağ yakımını hızlandırabilirsiniz. İşte kilo verdiren Türk kahvesi tarifi...

40 yıl hatrı olan Türk kahvesi, kokusu ve tadıyla insana huzur veriyor. Öyle ki, en sık tükettiğimiz içecekler arasında yer alıyor.

Türk kahvesinin sağlığa faydaları da başta kalp krizi riskini aza indirmek olmakla birlikte, uzmanlar tarafından altı çiziliyor.

Türk kahvesini şekersiz içmenin yanı sıra ekleyeceğiniz birkaç ipucu ile yağ yakımınızı destekleyebilirsiniz.

Türk kahvesi zayıflatır mı sorusuna yanıt olacak kahve tarifi..

Tarçın ve hindistan cevizi

Kan şekerini düzenleyici ve tok tutan tarçından 1 kaşık Türk kahvenize ekleyin. İster hindistan cevizi yağı ister tozunu kullanarak hazırladığınız kahveye ikinci kaşığı da ekleyin. Karıştırıp tüketebilirsiniz.

Tarçınlı hindistan cevizli kahve, metabolizmanızı ateşleyecek ve kilo vermenizi hızlandıracaktır.

İçeceklerin ya da yiyeceklerin bazılarının metabolizma hızını arttırma özelliği olsa da mucize beklemeyin derim çünkü önemli olan; harcadığının üstünde kalori almamak ve hareketli yaşamı sürekli kılmaktır.

Kilo verme konusunda her şeyden önemlisi hormonların düzgün çalışmasıdır yoksa aç da kalsanız ya da saatlerce spor da yapsanız, sağlıklı şekilde kilo veremezsiniz.

İçeceklerin ya da yiyeceklerin bazılarının metabolizma hızını arttırma özelliği olsa da mucize beklemeyin derim çünkü önemli olan; harcadığının üstünde kalori almamak ve hareketli yaşamı sürekli kılmaktır.
Ben bi şey fark ettim aslında. Böyle yiyecekleriniz tek tip rutine bağlayınca kilo verdiriyor. Alışma mı yapıyor neden çözemedim. Misal kahveyi her gün düzenli tüketince de böyle. Tabii sığır gibi yememek şartıyla.
ben kahve demir emilimini zorlaştırdığı için içmiyorum aşırı. Anneme de kızıyorum. Çok çabuk düşüyor.

Ben bi şey fark ettim aslında. Böyle yiyecekleriniz tek tip rutine bağlayınca kilo verdiriyor. Alışma mı yapıyor neden çözemedim. Misal kahveyi her gün düzenli tüketince de böyle. Tabii sığır gibi yememek şartıyla.
ben kahve demir emilimini zorlaştırdığı için içmiyorum aşırı. Anneme de kızıyorum. Çok çabuk düşüyor.
Tek tip beslenmenin riskleri var ayrıca yeniden diğer gıdalar tüketilmeye başlandığında kilo olarak geri dönüyor.

Akşam sekizden sonra asla gıda tüketmemek gerekiyor çünkü yağ yakan hormonların çalıştığı belli bir zaman dilimi var ve gıda alımı devam ederse o hormonlar devreye girmiyor.

Hareketli bir yaşam ve bol su içmenin kilo kontrolünde etkisi çok büyük.

Şu yazılarda asıl söylemek istediklerini sır gibi saklıyorlar ya sinir oluyorum. Yazının içine sakladık illa oluyacaksın

Bakın size bir sır vereyim.
Bir şey için "dengeler, düzenler" gibi şeyler söyleniyorsa basın küfürü geçin.

Delikanlı adam düşürür yada yükseltir der. Dengeler ne arkadaş? Sanal zekası mı var tarçının?

Ha bi de "yardımcı olur" lafı var. "Hergun bir kaşık hospotos, piskoposunuzun güçlenmesine yardımcı olur" e hani piskoposum güçlenmedi dersen, e ama ben yapar demedim. Yardımcı olur dedim.

Yersen

Şu yazılarda asıl söylemek istediklerini sır gibi saklıyorlar ya sinir oluyorum. Yazının içine sakladık illa oluyacaksın
Dimi ya , Mesela suya ceviz koy kaynat iç zayıfla yaz geç . Hayret bişey

Yemek yemeden sadece yoğurt tüketmek yakıyor. Tabii spor ile.

Tamam sırrı açıklıyorum yapmanız gereken tek şey kadabuğday çorbası.

Geri