Yabani'Nin Yoklugunda,Bahane Sözlügün Öksüz Kalabilme Ihtimali

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Nerdesin?
Özlendin.
Buralar dutluk oldu.
Cabuk dön.

Sadece tek bir kez güldürmüştü beni.
Sana seni cafeye götüreyim dediğinde 'herkesi götürdüğün yere beni götürme ' tarzında bir şey demistin.
O da ben ilk kez gideceğim zaten demişti jklj

Yabani beyin ilginç videolu konularını özlememek mümkün değil.

Adamı tahmini 50 kere banlamissiniz . Yine geliyor .nasıl bir kutsal davası varsa yine geliyor. Inadim inat adım kel murat

en son b.ktan bir konu yüzünden banlanması üzdü. ban bitiminden sonra yönetimle şöyle bir buluşma yapması şart oldu;

20220310_055610.jpg

Yabani bi yerde jeton koseli galiba demisti, bu koseli jeton nedir acep diye, jeton tarihini inceledim, oyle bir koseli jeton yok varsada IETT'de varmis onda da hic takilmamis...... Sonra gide gide Romalilarin kerhane jetonuna kadar geldim. Simdi konuyla alaka ne derseniz ne bilim iste yazasim geldi....

Ruhsal inzivaya çekilmiş olabilir daha derin ve anlamlı konular açabilmek adına. Dönüşü muhteşem olacaktır. :)

artık yabaniyi görünce "bu benden mi cıktı diye dönüp bakıyorum" demesi gelicek slkj

yabani yillar once boyle degildi, bilin istedim :d yillar onu bu hale surukledi huhuh

Forumda okumayı/görmeyi sevdiğim en absürt tip Yabani. Gece denk geldiği hayvan videolarını forumda konu olarak açan kaç kişi var...

Geri