Yabancı teknik direktör

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yabancı teknik direktörler Türk futbolcular ile çalışırken gerçekten gönül veriyor mudur işlerine ? Uyum sağlamaları vs futbolcuların ruhunu yakalama gibi önemli unsurları ne kadar doğru yapabiliyorlar. Başarıyı etkiliyor mu tetikliyor mu muamma doğrusu.

futbol bir endüstri haline geldiğinden beri farketmiyor.
sahadakilerin tek motivasyonu 11'de olayım, gol atayım veya asist yapayım da prim alayım üzerine

Ciddi bir şey yazacaktım yosunun yorumunu görünce kahkaha attım ne yazacağımı unuttum

futbol bir endüstri haline geldiğinden beri farketmiyor.
sahadakilerin tek motivasyonu 11'de olayım, gol atayım veya asist yapayım da prim alayım üzerine
O zaman ne başarılar haklı başarı ne de adaletli bir sistem var. Bunu anladım söylediklerinden

O zaman ne başarılar haklı başarı ne de adaletli bir sistem var. Bunu anladım söylediklerinden
uzun bir süredir böyle. hatta bir ara milli takımda prim krizi diye olaylar olmuştu.

düşün yani milli takımda bile para kavgası yapılıyor. var gerisini sen düşün serço;p

Başarılı olmaya odaklandıkları için pek fark etmiyor ve aldıkları paranın yüksekliği yeterince motivasyon sağlıyordur.

Teknik direktörler ve futbolcular sürekli takım değiştirdiği için aidiyet konusunda sıkıntı yaşamazlar ancak elbette takım oyunu olması sebebi ile oyuncularla uyum yakalamak önemlidir.

• Beğen
Tepkiler: ne
ZICO değildir , vicente del bosque veya guus hiddink olabilir. DAUM değildir, roberto mancini ya da aragones olabilir. Lucescu değildir, advocaat veya low olabilir. Bunlar çoğaltılabilir fakat mantık hep aynıdır.

aklıma hep aragonesin gol olduğunda selçuk şahini tutup boşver golü kağıda baktırıp taktik vermesi gelir) del bosque iyi soyguncuydu yalnız)

Yabancı oyuncu, teknik direktörler daha disiplinli yaşıyorlar ve bu sebeple başarı oranları da artmış oluyor.

Geri