Yabancı Dizi Önerisi

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3308 gün önce görüldü
The Walking Dead, Teen Wolf, Game of Thrones, The Originals, Revolution, Almost Human , Doctor Who, True Blood, The Vampire Diaries, Hannibal, Lost, Prison Break , Rissoli ve Isles, Supernatural, Fringe,Merlin, Lie To Me bunlar izlediklerim belki unuttuklarım vardır. Hepsi sezon finaline girdi kendimi acaip boşlukta hissediorum.s Güzel yabancı dizi önerilerinizi bekliyorum.

Macera-Fantastik karışımı bi şey arıyosan Arrowla Teen Wolf'u önerebilirim. Eğer gülmek istiyorsan da How I Met Your Mother yada Friends. :) Cadılı madılı bi şey istiyorsan Witches Of East End. Daha fantastik istiyorsan Defiance vardı bi ara. Şimdi ikinci sezonda sanırım :) Güzeldir yani bunlar.

Macera-Fantastik karışımı bi şey arıyosan Arrowla Teen Wolf'u önerebilirim. Eğer gülmek istiyorsan da How I Met Your Mother yada Friends. :) Cadılı madılı bi şey istiyorsan Witches Of East End. Daha fantastik istiyorsan Defiance vardı bi ara. Şimdi ikinci sezonda sanırım :) Güzeldir yani bunlar.

Çok teşekkür ederim önerilerin için Teen Wolfu izliorum. Arrowu izlemedim bakym:). How I Met Your Mother hiç benlik deil:d Friends ,Witches Of East End,Defiance bakıcam teşekkür ettim:)

Nasıl yani Breaking Bad izlememişsin ve hala ne izleyeyim diye mi soruyorsun? Duymamış olayım.

Dexter ve Heroes ayrıca birde eski ama Kyle XY diyorum :cici:

Bir dizinin yarım sezonunu bile -ne kadar sürükleyici olursa olsun- zor bitiriyorken nasıl bu kadar fazla diziyi takip edebiliyorsunuz? :p

The big bang theory diyen olmamış.
Sheldon-Cooper-the-big-bang-theory-25315616-750-600.jpg

Melekli fanstastik bisey istersen Dominion var.
Arrow'u izlemeni tavsiye ederim bende, macera fantastik karisimi
Breking Bad,Shameless,Game Of Thrones

Sirasiyla; True Detective, Carnivale, Breaking Bad.

En iyiyi en sona biraktim.

Carnivale.
Sonra diğerini söyleyeceğim.

The big bang theory diyen olmamış.
Sheldon-Cooper-the-big-bang-theory-25315616-750-600.jpg

Melekli fanstastik bisey istersen Dominion var.
Arrow'u izlemeni tavsiye ederim bende, macera fantastik karisimi
Breking Bad,Shameless,Game Of Thrones

Sirasiyla; True Detective, Carnivale, Breaking Bad.

En iyiyi en sona biraktim.
tesekkurler arkdslar izlemediklerimi arstrcm

o kdr alinti yaptim son ucunu aldi:d saoln arkdslr

heroes, vikings, flashforward, leonardo da vince demons,

Geri