Yabancı Dizi Önerileriniz

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli ve Yabancı Diziler
Konu sahibi son olarak 1212 gün önce görüldü
Arkadaşlar beğendiğiniz, şuan izlediğiniz ve önerebileceğiniz dizileri yazın lütfen. Eski yeni farketmez .

Tek önerebilecegim diziler
Rome ve Spartacus

Da Vinci's demons , hayran olmuştum.
Seversin bence

Breaking Bad
Yeni başladım. Enfes diyorum enfes, yok böyle bir dizi.

Vis a vis
You
Anne with e

Da Vinci's demons izlemiştim kaç sezondu bilmiyorum yarıda bıraktım ilk bölümler güzeldi.
Lost ve heroes de izledim .

Diğerlerini pek sevmedim .

Heroes'in devamı Heroes Reborn var onuda izle başka önerebileceğim diziler. Vikings - Dark - Legion -SuperNaturaL - The Originals

İzledim onları Vikings hariç .
Sevmiyorum o tür dizileri. Ben en iyisi yarın izlediklerimi yazayım :d onlar haricinde öneri alayım :d

The Blacklist

5.sezondayım azcık mola verdım

tavsıye ederım

Genius

Ilk sezonunda Einstein’in hayatini anlatiyordu. Yasantisini sadece bilimsel acidan degil, o donemin siyasi olaylarini, kisisel hayatini da anlattigi icin cok degerli. 2. sezonda Salvador Dali’yi konu almislar, henuz izleyemedim ama en azindan ilk sezon kesinlikle izlenmesi gereken bir sezon.

Witcher a bakabilrisin.
Ben kitabını okuyup oyununu da oynadım. Hepsi de güzeldi bence. Yalnız farklı bir dünyası var bunu göz önünde bulundurarak izlemek gerek.

Arkadas, dizilerin konularini da soylesenize :p Belki isimize yarar bir dizi buluruz : ))

Dark. Kuantum fiziği, zaman kavramı derken beyniniz yanabilir. Yeni sezon gelene kadar eskiyi unutabilirsiniz. İzlerken parçaları hatırlamazsanız geçmişe dönebilirsiniz. Onu güzel yapan da aklınızı kullanmanızı sağlaması. Hiçbir şey olmasa bile bir şeyin muhakkak olması. Hafızanızı zorlaması filan

The Terror: 1800'lerdeki Kraliyet Denizcilik faaliyetleri üzerine fantastik bir dizi. 10 bölüm.
Babylon Berlin: 1920'lerin sonlarına doğru Weimar Cumhuriyetini politik, sosyal, kültürel, gece hayatı gibi birçok yönden başarılı şekilde işlemiş. 10 bölüm.
Çernobil: Çernobil'deki patlamayı gerçeğine esas olarak kronolojik şekilde işleyen etkileyici bir dizi. 5 bölüm.
Pek dizi izleyen biri değilim, dönem dizilerini izlerim genelde.

Geri