Yabancı dili olanlar bakabilir mi?

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Arkadaşlar benim acil İngilizce öğrenmem lazım. Bu konuda nasıl adım atmam lazım?
Şu yabancı dil kursları işe yarar mı? Yoksa dersanelere verilen para tuzağı mı?

ya da şöyle temel için telefonda uygulama felan var mı kelime öğreneceğim?

Duolingo ile pekiştirme yapmak istersen, sınırsız can ve ekstralar için özel mesaj atabilirsin.

Cambly de iyi diyorlardı. Önce kursa falan git de gramer gibi temel şeyleri edin.

Öz disiplinin var mı?
Odaklanma ile ilgili problem yaşıyor musun?
Masaya oturduğun zaman 12 saniyede bir telefona/bilgisayara/tablete bakıyor musun?

Dil dile değecek önce.

Sonra ise, eğer gerçekten öğrenmek istiyorsanız her türlü ders yardımcı olur. Dil kurslarını tercih edebilirsiniz. Ama gerçekten, gerçekten istiyorsanız. Yoksa paranıza yazık olur.

Öz disiplinin var mı?
Odaklanma ile ilgili problem yaşıyor musun?
Masaya oturduğun zaman 12 saniyede bir telefona/bilgisayara/tablete bakıyor musun?
Odaklanmayla ilgili problemim var aslında ama bu telefon pc tablet değil.
Karşımdaki 30 sn üzerinde cümle kurmaya kalktığında dikkatimi çeken bir muhabbet değilse dinleyemiyorum

Yabancı dil kursu konusunda doğru seçim yaparsan mutlaka sonuç alırsın ayrıca pratik yapma şansın da olduğu için daha kısa sürede öğrenmiş olursun.

Ben olsam özel dersle başlardım… önemli olan başlamak, sen önce 2-3 ay özel dersle veya dikkatim dağılmaz sınıf eğitimi de olur diyorsan bir kursla başla ondan sonra tavsiye veririm…

Arkadaşlar benim acil İngilizce öğrenmem lazım. Bu konuda nasıl adım atmam lazım?
Şu yabancı dil kursları işe yarar mı? Yoksa dersanelere verilen para tuzağı mı?

ya da şöyle temel için telefonda uygulama felan var mı kelime öğreneceğim?
İngilizce öğreneceksen yurtdışına çık, boşuna paranı harcama derim.
Bir gün izinde oğlum ve kuzenim karşılaştı. Oğlum Almanya'da Gymnasium da öğrendiği ingilizce ile Türkiye'de ingilizce öğretmeni olan kuzenim ile ingilizce konuşmak istedi ama kuzenim buna yanaşmadı. Sebebini artık sen düşün.

İngilizce öğreneceksen yurtdışına çık, boşuna paranı harcama derim.
Bir gün izinde oğlum ve kuzenim karşılaştı. Oğlum Almanya'da Gymnasium da öğrendiği ingilizce ile Türkiye'de ingilizce öğretmeni olan kuzenim ile ingilizce konuşmak istedi ama kuzenim buna yanaşmadı. Sebebini artık sen düşün.
Yurt dışına beleş mi çıkılıyor ? :)

Ben İngilizceyi Longman yayınının kitapları ile öğrenmiştim, grammer ağırlıklı Oxford’da vardı
Anlaşılır kolay gelmişti
Temel oluşturmak için kitap olarak bu yayını önerebilirim
Pc uygulama için ise Duolingo öneriyorum ben de, oldukça kolay ve anlaşılır bir anlatımı olan uygulama
Sanırım bir de yerli yabancı online üyeler ile sohbet ederek geliştirme imkanı da sunuyordu

Son düzenleme:
Geri