Yabancı birinden aldığınız ve yaptığınız iyilik ?

Konu sahibi son olarak 915 gün önce görüldü
Her sabah işe giderken radyo d'de Polat Labar'ı dinlerim. Bugün patlamadan dolayı eğlenceli değil de sakin bi program için yabancı birinden aldığınız ve yaptığınız iyilikleri sordular. Güzel yanıtlar verildi merak ettim forumdakilerin yaşadıklarını ?

Sizin yabancı birinden gördüğünüz iyilik veya yaptığınız nedir ?

Gezi Parkı eylemleri sırasında tanıştığım bir aileyi unutmuyorum. Kadın banka müdüresiydi kızıyla geliyordu eyleme. O ortamda tanıştık Tunalı'daki eylemlerde Neyse , hala ne zaman Yapı Kredi Bankasında onun bulunduğu şubede işim olsa yanına uğrar kahvesini içerim.

para düşürmüşüm

seslendi verdi

Sınava gidiyorum kimse benimle gelsin istemedim oruç zamanıydı hem tabi sınavda telefon çanta filan almıyorlar ya pasomu sınav giriş belgemi aldım çıktım evden,çıkmadan iyice baktım adrese mapten nasıl gideceğimi filan çıkardım aslında kolay bir yolu vardı neyse indim yürüyorum şöyle bir 15 dk yürüdüm sonra caddeye çıktım karşıya geçmem lazım ama geçiş yok üst geçitte yok karşıya geçsem çıkarcam ama tam o noktadan geçmem lazım :( Neyse biraz yürüdüm bu arada 30dk var sınava yetişemeyeceğim paniği oldum, üst geçitte yok meydanda şaka gibi insanda yok neyse bir kişi buldum sordum o da bilmiyormuş yaa o an nasıl bir ruh halindeydim ya cidden çok kötüydüm ve umutsuz.Neyse üst geçit buldum geçtim ama caddeye değil sokağa çıkıyordu üst geçit geri o başlangıç noktasına gidemedim sokaklarda dolanıyorum ama nasıl ağlıyorum da takside yok ki sokakların arasındayım bir çocuk vardı esnaftan bir yandan gözümden yaşlar düşüyor bir yandan adres soruyorum çocuk ben bilmiyorum ama bekle dedi bir amcaya sordu amca koşa koşa geldi merak etme kızım bende bilmiyorum ama seni sınava yetiştircem dedi yaa cidden o an nasıl dua ediyorum hem Allah'a hem amcaya bindik sora sora 10 dkda dolana dolana sınava yetiştirdi amca beni Allah gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin sağlık versin amcaya. Cidden unutamayacağım bir anıydı.

Her sabah çalan alarmi bes dakika bes dakika erteliyerek hem kendi kendime hem baskasi yerime iyilik etmis oluyorum cok sansliyim

Geri