yabancı bir kadını dokunarak uyandırmak

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
bu millete iyilik de yaramıyor ben onu anladım. bırakacaksın nereye gidiyorsa gitsin ama işte insanın vicdanı el vermiyor. ben bile uyuz oldum kadına. teşekkür edeceği halde hareketlere bak.

Niye uyandırdın ki şimdi onu anlamadık

Ben anladim galiba asdfghj

Otobus vs.. bi tasitta uyuyup kalan bir kadini uyarmak amaciyla dürtmüş, kadin da tepki gostermis :liv:

Hareketleri göremedik , bilmediğin insanlara dokunma bence de

Sen kim köpeksin ben daha el değmemiş bakireyim ne haddine bana dokunmak uyandırmak.p
İnsanları bırakın kendi haline yahu kimse anlamaz niyetinizi.
(otobüste taciz olayından sonra falan rahatsızlık duymuş olabilir o anki sersemlikle) büyütmeyin.

Olayı sözlükten eksik aşırınca millet de mevzuyu anlayamıyor tabi:

Adamın biri istanbul'da metrobüste son durağa gelince bir kadının uyduğunu fark ediyor, şoförün son durak uyarısını kulağındaki kulaklıklardan ötürü de duyamıyor. İnsan evladının biri de insanlık namına parmağı ile kadını dürtüyor. Kadın irkilerek "niye dokunuyorsun" tribine girerek metrobüsten iniyor. Adam derdini anlatmak için kadının peşinden giderken etraftan birileri olay var sanıp, vaziyet alıyorlar. Sonra olay büyümeden kadının söylenerek oradan uzaklaşması ile kapanıyor.

Adam da iyilik yapacağım diye az daha tacizci olacaktım ayağına hayıflanıp, kimseye iyilik yapmayacağım diyor falan filan.

bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri