Ya bacılar, gardaşlar hani hatırlarsanız benim 3 tane uçuşan kuşum vardı bildiniz mi? Heh işte o gif lazım bana, bulamıyom.
Bi el atıverirsiniz mi? fdsgf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya bacılar, gardaşlar hani hatırlarsanız benim 3 tane uçuşan kuşum vardı bildiniz mi? Heh işte o gif lazım bana, bulamıyom.Bi el atıverirsiniz mi? fdsgf
Yok sana o gif. dsakljdsajklYa bacılar, gardaşlar hani hatırlarsanız benim 3 tane uçuşan kuşum vardı bildiniz mi? Heh işte o gif lazım bana, bulamıyom.Bi el atıverirsiniz mi? fdsgf
Hakkaten o imzayı nasıl değiştirdin
Bulun bence de, keşke elimden bir şey gelseydi :/
Herşey bir anda gelişti, Arpes yüzünden oldu.Hakkaten o imzayı nasıl değiştirdin
Hakkaten o imzayı nasıl değiştirdin
Budur çok teşekkürler.
Ya göstermeseydiniz keşke.Yetkilerimi kötüye kullanıp silesim var görseli. salkşdj
Benden çok bişi beklemicen abi. Benim olayım bu. ksdjfsvay anasını kuşa başlık aşanı da gördü bu gözler![]()
VAlla Hocam Senin kadar Yerinde Yorum Yapan Biri Bunu Değince Değişesim Geldi Yorumu :p
Bu sefer gaza gelmiycem. :dyg:
Ahaha teşekkür ederim, o sizin inceliğiniz.
Şimdi 1 haftalık bir iddia daha koymam lazım ortaya. @Serçeeee gel buraya bi şey dicem. sakldja
Hocam sizi kınıyorum. slkjada Şimdi benim ona bir daha güzel bir imza bulup 40 takla atmam lazım. sakldjaİdda mı BEn VArım:p
Bu sefer gaza gelmiycem. :dyg:
Nesi var imzamın bee
Hocam sizi kınıyorum. slkjada Şimdi benim ona bir daha güzel bir imza bulup 40 takla atmam lazım. sakldja
Büyük konuşma, halk desteği var arkamda. sakljda
Nesi var imzamın bee![]()