ya sev ya terket- sloganını destekliyor musunuz?

Konu sahibi son olarak 3031 gün önce görüldü
ya sev ya terket- sloganını destekliyor musunuz ?

Hayatta sadece Siyah ve Beyaz vardır mantığını destekleyenlerin ürünü. Yalnız hayatta grilikler de vardır. O yüzden katılmıyorum.

insanin sevmedigi yerde bulunmasi ve gitmek istememesi gururunun da kalmadigina dalalettir.

Gitme fırsatımiz vardı da biz mi gitmedik?

Tabi ki desteklemiyorum ülke mi seviyorum Zihniyet leri sevmiyorum. Onlarda umarım Yok olup giderler

ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin :p ya bu ülkeyi seversin yada bu ülkeden gidersin ses kes şafak dinle :D

Sevmiyorum, terk etmiyorum. Mücadele ediyorum, sevilebilir bir hale getirmek için.

Vay arkadaş desteklerim diyenlere hemen faşist damgası vurulmuş.Hayırdır?Herkes sizler gibi düşünmek zorunda mı?Sizler gibi düşünmeyenler faşist ,sizler gibi düşünenler hümanist mantığa bak bee.Asıl faşistlik kendisi gibi düşünmeyenlere''İtalyan Milliyetçisi''damgasını vurmaktır.Siz mi belirliyorsunuz insanların doğrularını ve yanlışlarını!Sizin egemenliğinizde mi tüm doğru düşünceler.Ben destekliyorum bu sözü.Devletin yönetimini sevmeye bilirsiniz,baştakini sevmeyebilirsiniz ama size ne zararı dokundu her karışı Atalarımın kanıyla sulanan bu vatan toprağıın!Onu neden sevmiyorsunuz diye sormazlar mı o zaman adama!Ha birileri devlet ile vatan arasındaki farkı bilemeyecek kadar ''FAŞİST''ise bilemem!

İnsanın gözünün önünde ister istemez türk bayrağı önünde poz veren takım elbiseli bıyıklı abiler canlanıyor.

Bunu benimseyenler önce devamlı sövdükleri Avrupa ülkelerini terk etsinler veya orada yaşayan aynı görüşteki arkadaşlarını, akrabalarını terk etmeleri için çağrıda bulunsunlar.
Hem sevmek demek ülkedeki katilleri, soyguncuları, dikdatörleri, hukuksuzluğu, ve talanı,..... savunmak değil.
Vergi vermiyor ama ya sev ya terk et diyebiliyor, mafya tipi örgüt kuruyor ya sev ya terk et diyebiliyor,......

doğrusu; beğenmiyorsan daha iyisine git olmalı.

Geri