Ya o kız o 3 erkeği tahrik ettiyse

Konu sahibi son olarak 190 gün önce görüldü
Bakınız' https://www.twitter.com/Deniz_Zeyrek/status/566980275184599040

İnsanın kanını donduran yurdumuzun gerçekleri bunlarda. Akıl, fikir sahibi olduklarını heleki Müslüman olduklarına inanmadığım insan türü.
Kadının bir kadın için bunu demesi, kadının bir kadını bu şekilde aşağılaması ne acıdır ki gerçek.
Ülke elden gitmiş başımız sağ olsun.

Hümaaaaaaaa
Paylaşmayın artık yalvarırım. Aklım mantığım almıyor bu gerizakalıları..

Kendisine tecavüz etseler özür dileyecek demekki...

Bu ülkede damacana, ördek sevenler var ne tahriğinden bahsediyor bunlar?

gerçek olmadığı çok belli

Bunun gibi gerizekalilar tecavüzu meşru göstermek için her halti söyler. Çünkü kafa böyle çalışıyor . Onlara göre erkeğin kabahat yok kuyruk sallayan kadın baştan çıkaran kadın bi kere de kendi sapikca durtulerine hakim olamıyor diye elestirin yahu. Kadınlar bile kadınları suçluyor bu konularda cidden ne iğrenç ne geri kafalı gorgusuz ahlaki çöküntü içinde olan bir toplum olduk anlamıyorum.

Bunları kâle almamak en doğrusu diye düşünüyorum.

Şimdi o yorumu yazan, kocasına sadık ve kocasının ayaklarını yıkayan kadının evini bana tarif edin diyeceğim ama ben kötü biri değilim. Tecavüzcü değilim ve katil hiç değilim.

Bir benzeri:

Instagram

Sövmeyeceğim.

...

Fakat yukarıdaki noktalı yerde,anasız bacısız çok ağır bir sövüş destanı olduğunu hayal ediniz lütfen.
Teşekkürler.

Gerçek veya değil. Toplumun bir kesimini temsil ettiği gerçek sonuçta.böyle düşünenler de var , böyle yaşayanlarda.
Başlarına gelsede anlasalar diyeceğim ama yine üzülen ben olacağım.o yüzden susuyorum.
Yapabileceğim tek şey , ileride bir anne olduğumda , çocuğuma insan olmanın erdemlerini anlatmak olacaktır.
Herkes kendi evinin önünü süpürse mantığıyla bakarsak olaya , bikaç gerizekalı harici , gelecekten umutluyum..

Oğullarınıza: Karşı cinse saygı duymayı öğretin.
Gece yarısı evine dönen kadının "aranmadığını" öğretin.
Bir kadının omzuna arkadaş olarak da sarılabileceğini öğretin. Dokunmaktan korkmamasını öğretin.
Sevmenin değer verme olduğunu öğretin.
Sahip çıkmayla sahibi olmanın farklı olduğunu öğretin.
Hiç kimseyi küçük görmemeyi öğretin.
Ama bunları önce kendi içinizdeki "çocuğa" öğretin.

...Bunlar aşağılık, kişiliksiz, açgözlü, namussuz insanlardır. Kapatmaları olan bir Fransız kadını bile onların yüzüne şöyle haykırabilir: "İğrenç insanlar! Aşağılık insanlar. İki yıl Paris'te ..... yaptım, altı ay hırsızların, uğursuzların yuvası olan bir otelde yaşadım, yine de size benzer üç kişiyi bir arada görmedim!"

Çernişevskiy - Nasıl Yapmalı romanından.

Gercekten sabahtan beri okuduklarima inanamiyorum lan insan o beyni s....insan bole bi vahseti kim hak eder lan siz nasil müslümansiniz.vucudunuzun üstünde tasidininiz saksılara biraz merhametle vicdan koyun

Önemli bir anektodu atlamışım yalnız: Kadınlardaki testosteron erkeklerinki ile aşık atacak seviyede imiş baksanıza ajklkjlk
Pardon testeron .ss

ya arkadas yaziklar olsun valla yaziklar olsun.
herkesin evinde yada ailesinde kiz var, bacisi var anasi var.
dusun ya senin sevdiklerinden birine olsyadi? tahrik etse bile bunu mu hak ediyor serefsizler.

Bu kadar can acitan insanlari üzüntüye bogan bi olayda bile utanmadan tayyibi sunu bunu ortaya atip karalama yapmaya calisan embesiller Allah sizinde belanizi versin. Bari su olaya siyaseti karistirmayin yahu yaziklar olsun nasil bir millet olduk biz.

Geri