kamil0920
Bronz Üye
-
-
-
-
-
Bazen; Yazdığım yazılara, yaptığım yorumlara bakıyorum da güzel konulara değiniyorum eyvallah. Ama bazen çok geniş konularda ne kadar cahil bilmeden tam bir köylü mantığı ile konuştuğumun farkına varıyorum. Hani bu yer altında rezerv kaynakları bulunuyor Ve yer yüzüne çıkarılıyor ya Pekala o boşalan rezerv kaynakları acaba yeraltı su ile ile dolup beton kesilip hiçbir boşluk olmadan doluyor mu diye düşünüyorum öyle olması lazım. Çünkü; Eğer bu kadar altımızı oyduğumuzu boşalttığımızı düşünürsek çoktan göçmemiz gerekmez miydi? Bu rezerv kaynakları çok sağlam bir dolgu ile tekrar doluyor olmalı. Yoksa Ben derdim ki bu kadar altımızı oyduk buraların tektonik sarsıntılar ile içe doğru bir göçük yaşaması dolayısı ile Dünya üzerinde de depremlere sebep olabilir derdim yani.. İyi ki Allah'tan Bunu demedim Şimdi bu forumda bu konunun uzmanları mutlaka vardır Öyleyse sorayım Bu boşalan rezerv kaynaklarının oluşturduğu boşluklar hangi madde ile dolduruluyor, dünyaya bir zararı olur mu ki? Bana kalsa daha fazla petrol gibi doğalgaz gibi rezrv kaynaklarının çıkarılması engellenmeli onlar için yapılan harcama tamamen güneş enerjisinden faydalanma yöntemi için kullanılmalı yani bence böyle Tabii ki sizin gibi üstadlarım daha iyi bilir Lütfen bu konuda beni bilgilendirirmisiniz?