ya bir sorum olacak yardım

Konu sahibi son olarak 3116 gün önce görüldü
şimdi bir siteye girdim forum sitesi nette dolanırken buldum ama banlandınız yazıyor
ben henüz kayıt bile olmamışken nasıl banlanırım ki çok ilginç bir durum yardımcı olur musunuz?

teşekkürler şimdiden...

Multi olarak gormuslerse affetmezler

10 yıl önce arkadaşımı banlatmıştım bi forumdan, sonra onun ıp'si bana denk gelmişti bi süre banlısınız diye mesaj görmüştüm. Binde bir olacak olay, belki öyledir.

10 yıl önce arkadaşımı banlatmıştım bi forumdan, sonra onun ıp'si bana denk gelmişti bi süre banlısınız diye mesaj görmüştüm. Binde bir olacak olay, belki öyledir.

Modemi resetlesem de aynı mesaj çıkıyor dinamik ip sonuçta. Özgün Forum diye googlede arattirinca çıkıyor ismini vermiştim silmişler neyse yaa..

Modemi resetlesem de aynı mesaj çıkıyor dinamik ip sonuçta. Özgün Forum diye googlede arattirinca çıkıyor ismini vermiştim silmişler neyse yaa..

Site ismi belirtmek yasak.

Mesajının orjinalinden baktım bende de aynı mesajı veriyor. Forumu kısıtlamışlar banlı değilseniz yetkiniz yoktur diyor. :)

Site ismi belirtmek yasak.

Mesajının orjinalinden baktım bende de aynı mesajı veriyor. Forumu kısıtlamışlar banlı değilseniz yetkiniz yoktur diyor. :)

anladım sanki teşekkürler ilgi için
Ben de başka yer bakarım o zaman:)
İyi günler..

Geri