Ya Başkası Sevdiğinizden Hoşlanıyorsa?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 894 gün önce görüldü
1394537870_012741600_1394537870.jpg

Birini uzaktan sevmek ne kadar kolay olabilir? Onun gözlerinin içine bakıp aynı anda asla o gözlere ait olamamak, onun gülüşünde kaybolmak ama hiçbir zaman gülüşüne sahip olamamak. Bu durumda kolay olan ne olabilir ki?

Sevdiğinizi Başkasına Kaptırmayın

ya-baskasi-sevdiginizden-hoslaniyorsa-1.jpg

Kimse istemez birini uzaktan sevmeyi ama bir kapıldı mı da asla vazgeçemez. Sevmişsin bir kere nasıl vazgeçebilirsin ki. Her an durmadan onu izlersin, hep peşinde dolaşırsın. Hem senin ona karşı olan ilgini anlamaması için çabalarsın hem de seni fark etmesini istersin. Aynı anda bir sürü şey beklersin karşından, hiç birinin beklentinin karşılığını alamayacağını bilsen de…

ya-baskasi-sevdiginizden-hoslaniyorsa-2.jpg

Karmaşalar içinde yaşarsın, söyleyip söylememek konusunda bile kararsız kalırsın. Ya reddedilirsem korkusuyla içini yer bitirirsin. Ama söyleyip de kazanabilme ihtimalinde vardır. Söylersen belki kazanabilirsin onu… Söylediğinde olabilecek iki ihtimali de düşündüğünde hangisinin sana daha iyi geleceğini hiçbir zaman bilemezsin. Söylersin reddedilirsin, onun seni her gördüğünde senden kaçma ihtimalini izlersin, gözlerinin içine rahatça bakamazsın, yanında rahat bir şekilde duramazsın hatta belki reddedildikten sonra bir daha yanına bile gidemezsin. Ama bir ihtimalde vardır ki o ihtimal hayatında başına gelebilecek en güzel duygulardan biri olur. Söylediğinde onunda sana karşı boş olmadığını öğrenmek… O ihtimal seni dünyanın en mutlu insanı yapar. Ama ihtimallerle de yaşayamazsın ki. Sonuç olarak sen ona bunu söylediğinde yarım bir ihtimal bile olsa sevinme şansın var ama diğer ihtimali göze alamayacağın için onu uzaktan sevmeye devam etmek zorunda kalırsın. Söyleyemezsin bir türlü ona onu sevdiğini. Karşısına geçip gözlerinin içine bakıp ‘Seni Seviyorum…’ diyemezsin.

ya-baskasi-sevdiginizden-hoslaniyorsa-3.jpg

Sen bu kadar duyguyu bir arada yaşarken ya senin gibi bu duyguları sevdiğin kişiye karşı yaşayan ikinci biri varsa? İşte bu her şeyden daha kötü olur. Sen onu seviyorsun ve bir başka kişinin de ondan hoşlandığını öğreniyorsun. O an içinde geçen duyguları kimseye tarif edemezsin. İçinde kopan fırtınalar seni bir yerden bir yere sürükler kimse bilmez bunu, kimseye anlatamazsın yaşadığın karmaşayı. Senin sevdiğin, saf ve temiz duygular hissettiğin kişiye karşı başka bir insanında bu duyguları hissetmesi seni senden alır, adeta delirirsin. Onu senden başkası sevemez ki. Ona senden başkası senin ona baktığın gözle bakamaz ki. Sen seviyorsun onu o başkasının kalbine giremez ki, senin olmazsa kimsenin olamaz ki…

ya-baskasi-sevdiginizden-hoslaniyorsa-4.jpg

Senin kadar çok kimse sevemez onu, hoşlanmışmış kimse hoşlanamaz senin sevdiğin kişiden paylaşamazsın onu kimselerle olmaz işte veremezsin kimseye. Al ve ona sahip çık sadece senin olmasını sağla. Sadece sana ait olsun senden başkasına değil..

Benim sevdiğim sadece bana ait, kimse dönüp bakmasın bile. :p

hiç birşey yapmam sadece azıcık gözünü oyar sacını başını yolar sonra tırnaklarını söker dişlerini döker böbreklerini sökerim o kadar!

hiç birşey yapmam sadece azıcık gözünü oyar sacını başını yolar sonra tırnaklarını söker dişlerini döker böbreklerini sökerim o kadar!

Herşey dine helal olarak fabrikamızda kan akıtmadan yapılmaktadır. Saygılarımla

Helal Kesim San. Aş. Ltd. Şti.

Benim olan benimdir. Ayagini denk almasini tavsiye eder akilli ol bakisi atar gideriz. :p

Sevmeyin benim sevdiğimi onu en güzel ben seviyorum.
Severseniz banlarım. :T:

Dipnot: O benim. Şansınıza küsün kızlar. :p

Başkası sevdiğinden hoşlanıyorsa değil de, sevdiğin başkasından hoşlanıyorsa işte o zaman hapı yuttun. Ben bizzat senelerce yaşadım ve halen yaşamaktayım bu hâli. Cidden çok pis ve dayanılmaz bir durum.

Geri