Ya annen, ya ben diyen sevgiliye söyleyeceğin ilk sözün ne olurdu?

Konu sahibi son olarak 2557 gün önce görüldü
Cevap vermeye bile gerek duymam iletişimsizliği seçerim.

Kaç kız kaçarak ya bu yolda mutlu oldu ya da mutsuz oldu. Genelde ya annen ya da ben diyen kişiler benim hemcinsim oluyor. Yanlış bir seçimse genelde istemezler aileler, dinlemek gerekiyor. Bunu size diyen erkek ya da kadının ailesinde de ciddi problemleri vardır diye düşünüyorum. Bazen aşktan insanın gözü kör olabiliyor ve bunu diyeni tercih edebiliyoruz. Ya aşk bitince?

Sevdiğim ikinci kadınsın sen. O doğurdu, sen öldürme........

demem heralde. şaka yoluyla dahi soylemeye yeltenirse cok buyuk ayar yer. Kim olursa olsun. ;m

Sevgiliysen kabul etmeyenler, evlendikten sonra yapıyorlar aslında.
Bknz: huzur evleri.

Bu yaşama kadar bana emek vermiş ve sevgisiyle bu yaşıma getirmiş koca çınarı ve hayata bağlayan canım annem'i, hiçbir sevgiye değişmem asla. Bazen onu şu hayatta kaybedeceğim gibi uzak mesafeli bir kaybetme korkusu bile aklıma geldiğinde ürperiyorum.. Böyle bir teklif olduğunda ise, boşuna zorlamanın kendimizi yıpratmanın alemi yok der, yolumuza bakalım der, içimdeki sevgiyi en dip noktasına kadar bastırırım.

Önce " Anan " ile başlayan bir cümle kurar, ardından canım anacığımı seçerek olayı bitiririm.

s-aa4c7887ecdb858e001d1bd724cea3df810cdea6.webp

Ailem ile kendini kiyasa sokan biri zaten hayatimda olamaz. Oldum olasi da anlam verememisimdir bu duruma. Elbette ailesini secer insan bu ergence soru karsisinda. Aile candir...

Sen kimsin de bu soruyu soruyorsun, ruh hastası psikopat cüce derim.
Sonra anneme sarılırım , canım anam.

Geri