X'te ünlü biri tarafından takip edilmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
sjfhesg ayşedhf :*

ünlü olarak adlandırmayalım da kayda değer takipçisi olan birkaç hesap var diyelim.

ünlü birileri tarafından takip edilmiyorum amma velakin, pek çok ünlü tarafından bloklanmışlığım vardır.

Çaycı Hüseyin ve dilberay takip ederdi beni rahmetli

dan bilzerenanın takibine düşenler el kaldırsın

Cidden ünlü diye bişey kaldımı ? Her an kendilerini paylaşıyorlar büyüsü kalmadı. Etse ne etmese ne

X değil ama eski insta hesabımda Fransız şarkıcı Owlle ile takipleşiyorduk. Jabberwocky grubu ile düet yaptığı ignition parçasının stüdyo performansını jabberwocky grubu YouTube dan kaldırmıştı. Ben bunu farkedince Instagramdan owlle a dm atmıştım. O da bu durumdan haberim yok diye dönüş yapmıştı bana. Akabinde de takibe almıştı.

Beni twitterda bi ara Felipe Melo takip etmişti. İlk kiralık kontratı bittiğinde ben bunu DM yağmuruna tutmuştum bizimle kal, gitme, Tülaaayyy diye. İş Gala’da bitiyor demişti. Hey gidi günler… Sonra ertesi gün takibi geri çekti işte. Canı sağolsun…

Beni twitterda bi ara Felipe Melo takip etmişti. İlk kiralık kontratı bittiğinde ben bunu DM yağmuruna tutmuştum bizimle kal, gitme, Tülaaayyy diye. İş Gala’da bitiyor demişti. Hey gidi günler… Sonra ertesi gün takibi geri çekti işte. Canı sağolsun…
Aksjajkakdlkf sen bi de ujfalusi ile konuşmuştun instadan :D

Pek aktif değilim ama bir keresinde demet sagiroglu ile ufak bir sürtüşme olmuştu kapattığım bi hesabımda, salak ya çok salaklar bence... bi de mal mal espri yapıyorlar aklınca... bence ünlüler Twitter kullanmasın.... boşu boşuna Arnavut kaldırımi şarkısını duyunca 'mala bak' diyorum hoş değil...

Geri