Xiaomi Earbuds Basic 2 Hk.

Konu sahibi son olarak 996 gün önce görüldü
2016 yılında aldığım iphone 6s telefonun yanında gelen, 3,5 mm jack'lı kablolu kulaklığım 2021 ağustos'ta infilak etti.

reklam önermeleriyle gözüme ilişen ve fiyatıyla da cazipleşen xiaomi - earbuds basic 2 kablosuz kulaklığı hepsiburada sanal marketten satın aldım. "109 try"

teslim tarihinden 19 gün sonra "yani bugün" deneyimleme fırsatı buldum.
ilk gözüme ilişen husus; kutu üzerinde orijinalliğini sorgulamak üzere, kazımak sureti ile edinilen kod fligranının eksikliği idi.
sahte ürün olduğu şüphesi ile hepsiburada'nın ürün satış politikasını okuyarak asla sahte ürün satmadıkları ve satıcıları titizlikle seçtikleri beyanına tanık oldum.

satıcının wp iletişim numarasını aradım fakat muhatap bulamadım. sanırım iş günü olmadığı için hizmet vermiyorlar.

neyse ürünü kutusundan çıkararak önce şarj ettim daha sonra ise eşleştirmeleri sağladım.
dinlemekten büyük haz aldığım ve dinlediğim sırada içimi gıcıklatan jmek-loading..100% conclusion parçasını açtım. bu sırada maria sobocińska'nın kışkırtıcı bakışları zihnimde canlanmayı ihmal etmedi.

ses kalitesi iphone kulaklığı ile neredeyse aynı olmasına rağmen "ımhhh, ımhhh" iniltilerinde fonetik olarak istediğim randımanı sağlamadı.

gürültü engelleme özelliğini test etmek için şehir içinde yürüyüşe çıktım ve fark ettim ki mobese kameralarının olduğu yerlerde bağlantı kopuyor.
daha sonra kırsal alana doğru yöneldim, takribi her 500 metre'de bir bağlantı yenilemek durumunda kaldı. kopuşlar sıklaşarak devam etti.
gürültü engelleme kabiliyeti başarılı.

angus and julia stone - for you şarkısını sesi bozmadan iletmeyi başardı, akabinde fonetik olarak bir beis'e rastlamadım.

telefon konuşması esnasında gelen ve giden olarak ses düşüklüğü ya da kalite bozukluğuna rastlamadım. karşıdan gelen ses çok net idi keza benim sesimde net iletiliyormuş.

üst modelleri usb tip-c şarj soketine sahipken; bu model mikro usb ile şarj ediliyor, şarj kutusu minnacık ve cepte taşıması rahatsızlık vermiyor.
bkz. görseli aşağıda

tüm kamp ve gündelik elektronik ekipmanlarımın mikro-usb şarj soketli olmasına nazaran benim için avantajlı çünkü 30 cm'lik tek kablo ile hepsini şarj edebiliyorum. fakat mikro-usb eski nesil bir teknoloji artık.

kulak içine sığabiliyor olmasının büyük avantajı var, dışarıdan belli olmuyor basınç nedeni ile baş ağrısı yaratmıyor.
kulak içinde arkamıza yönelik boşluğada yerleşebiliyor, bunu izah etmekte güçlük çekiyorum.
kulaklığın mikrofon yönleri sırtımıza bakacak şekilde konumlanabiliyor.

12 dakikalık telefon konuşması ve 1,5 saatlik müzik dinleme faaliyetleri ile deneyimlerim bu kadar.
şarj tüketimini, kutusunun şarj ettiğini unuttuğum için henüz hesaplayamadım.
yanisi kutusu güç kaynağı vazifeside görüyor.

bağlantı kopmaları canımı sıktı fakat anker - soundcore sport harici hoparlörümde, kulaklığınkine yakın sıklıkla bağlantı kopuşları yaşıyor.
telefon geldi tüm dikkatim dağıldı, atladığım hususlar muhakkak olmuştur.

kaliteli ses deneyimi yaşamak isteyenlerin almaması gerektiğini düşünüyorum. kısa sürede bozulmaz ise benim işimi görür..

Screenshot_20210919-184937_Gallery.jpg

bu kullandığın kulakligi bir seneye yakındır kullanıyorum, birde bunun basic s modeli var ikisini günlük olarak sürekli müzik dinlediğim için değişmeli kullanıyorum, sürekli müzik dinleme işlemi yaparsan hiç kutuya koymadan iki buçuk saate yakın müzik dinleme yapabiliyorsun.
onun dışında trafo vs gibi sinyalin kesintiye uğrayabileceği yerlerde bağlantıda kopmalar yaşanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Sux
sen yetkili bir abiye benziyorsun.
parça değiştirme nasıl yapılıyor?
1 defa tıklayınca durdur/oynat vazifesi görüyor. peşpeşe 2 defa ya da 3 defa tıklayınca hiç bir şey olmadı.
he hee bir de ses seviyesi kulaklık üzerinden değişebiliyor mu?

sen yetkili bir abiye benziyorsun.
parça değiştirme nasıl yapılıyor?
1 defa tıklayınca durdur/oynat vazifesi görüyor. peşpeşe 2 defa ya da 3 defa tıklayınca hiç bir şey olmadı.
he hee bir de ses seviyesi kulaklık üzerinden değişebiliyor mu?
yeni modellerinde uzun süre basınca şarkı değiştiriyordu ama bunda öyle bir özellik yok ve hayır kulaklık uzeirnden ses açılıp yükselmiyor.
çok komplike bir şey bekliyorsun sanırım ama düz kulaklık maalesef abi.

• Beğen
Tepkiler: Sux
teşeka... kAlp
yıkıldım...

ilk modelini kullanmıştım ve gerizekalı gibi hayvani bir fiyata almıştım..... ilk bulutut kulaklığımdı..... uzun otobüs yolculuklarında çelik çocuk sesi gibi çeşitli sesleri yarı yarıya engellediği için çok huzurlu yolculuklar geçirmemi sağlamıştı sağ olsun..... evet ios cihazlarda kopmalar bir baş belası ama daha da kötüsü yanlardaki butonlara basarken çıkan kütürt katırt sesinin kulakta bıraktığı basınçtı..... kutusunun kapağının menteşesindeki plastik kırıldı bi süre sonra..... şarj kapasitesi de azalmaya başlamıştı..... uzun tutunca siriyi başlatıyordu o çok güzeldi...... bi de tuvalette şarkı dinleyebiliyordum.... asıl en güzeli bu ya vazgeçtim siriden...... allah razı olsun bu kulaklıkları icat edenden......

Hayırlı forumlar. Terazine tıkladım.

meğer gerçek aşk 4 kat'a kadar ilave ödeme gerektiriyormuş.
kör olası çöpçüler aşkımı süpürmüşler.. sAd

Geri