Xerath

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
beni korkutan üyelerden...... asla karşı karşıya gelmek istemem..... adam öyle mesajla laf sokup kaçmıyo direkt savcılığa veriyor......

harbi he neden girmiyoe acaba eskiden hergun online olurdu kim küstürdü çocuğu :/

Gelsin bence... Ters düştüğümüz çok konu var fakat bazılarında da haklı çıktı.

Cagirdim bakalim gelecek mi. Belki bana oy vermeye gelir, cunki bilir hambal'i benden guzel yapan birinin olmadigini, cunki bilir yenilen pehlivanin yenilgiye doymadigini..... Hayirli salilar...

Bu forumda kavga etmek icin yuz yuze gorusen tek delikanlı. Kendisini sevmem ama gozu kara adamdır. Hasmim degildir ama dostum da değildir. Cağırdığım zaman gelen tek adamdı, dovusemedik ama olsun.
Dava adamıdır forum ile davalık olması disinda dava ettigi bir suru forum insani vardir. Oturup konusmustuk kendisi ile bakırköyde bir cafe de...

Tavrını hiç beğenmedim bugüne dek. Tarzı bana hep ters gelmiştir. Durmadan karşısındakini “bilgisiz” olduğunu kanıtlamaya çalışması, “cehalet” ile suçlaması ve ona “gerçekler” öğreteceğini göstermesi gibi kimi tutumlar bunlar. Düşünsel bağlamda birçok noktada kesişiyoruz ancak bu kendisi ile bir diyalog kurmama yetmedi. Olur da gelirse bu tavrından vazgeçmesini dilerim. Ayrıca yanlış düşündüğü, yanlış düşündüğünü farkettiğini düşünmeme rağmen o yanlışı savunmaya devam ettiğine şahit olmuştum bir tartışmada. Bu ona dair bakışımı daha da olumsuz bir seviyeye çekti. Tabi hep olumsuz şeyler belirtmeyeyim; kendisini çok iyi ifade ediyor, ilerici bir kişiliğe sahip, bugüne dek tek bir hakaret küfür vs gibi bir şeyiyle karşılaşmadım. Saygı duyarım. Dilerim iyidir ve her şey yolundadır.

no pasaran aman ağzımızın tadı kaçmasın, davalık olmayalım diye sonlara doğru iyi yönlerini yazdı.

Aklımda “son şeriatçı bükücü” özelliğiyle kalmış yazar.

no pasaran aman ağzımızın tadı kaçmasın, davalık olmayalım diye sonlara doğru iyi yönlerini yazdı.
Araya 1-2 iyi özellik iteleyelim de sıkıntı olmasın sonra :dd şaka bir yana öyle bir şey beklemem. Sadece böyle bir şey ile uğraşıyor olmasını, bu tür sanal platformlarda(envai çeşitte insanın olduğu ortamlarda ki bu bir forum sitesi) “hukuk mücadelesine” girmesi beni hep hayrete düşürmüştür. nasıl uğraşabiliyor diye…

Kendini eski zurna.net döneminden tanırım. sonraki dönemlerde görevli olduğum forumda görmeye başladım. Forumların muhalif üyelerindendir. Hiç bir yönetimini beğenmezdi :) Açık sözlü dobra oluşu ona ayrı bir renk katıyordu. Çoğu forum yönetimini mahkemeye vermiştir.
sağlıkla kal

Kendisinden bu kadar bahsetmişken buraya da yazayım.
@Xerath dilerim geri gelirsin, merak ettik seni...

Tanıyor gibiyim
Tanımıyor da gibiyim
Nicki neden aşina geldi bilemedim
Umarım aktif olur

Geri