Xerath

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Üye sözlüğünde konusu var mı yok mu baktım göremedim
Forumda etkin kullanıcılardan smiley kullanmayışıyla ünlü bu sebeple ruh halini pek anlayamadıgımız üye . Gerçekte de hiç gülmezmi demiyor değilim :)

Soğukkanlı ve ağırbaşlı duruyor. Yaptığı yorumlar araştıran okuyan bilgili biri olduğunu gösteriyor.

Tanısanız seversiniz bence. :)
Sandığınızın çok dışında biri.
Saygılı ve saygı duyulası bir insan.

Bana sürekli renkli demesinin altında büyük bir sevgi yumağı var :baygın:

Arınmış güzel insan ya.
Müzik zevki çok hoştur, kendini bilen adamdır.

Kabugunun altinda muhtemelen daha sicak kanli biri vardir, zira yengec olmak bunu gerektirir :) ama henuz tanisamadik o yuzuyle, nasip.

Yorumları her zaman edebinde . Eskisi kadar kavga etmiyor sanırım alaturkanın olmayışı büyük etken.

Çoğu zaman aynı fikirdeyiz. Eski bi knight oyuncusu ama sisteme kızgın oynamıyor :p

seviliyosun

Ben de sert mizacının altında hümanist, duygusal bir ruh halinin olduğuna neredeyse emin gibiyim :)
Tartışma adabını bilen, yaşanmışlıklarından olsa gerek güven sorunu yaşayan, okuyan, araştıran sözünün eri gayette açık sözlü biri olarak düşünüyorum.
Varlığı foruma kesinlikle nitelik katıyor .:)

alaturkanın chp kolu . alaturka akpye toz kondurmuyor Xerath chpyi felaket savunuyor . seadet partili var oDA partisini felaket savunuyor. yukardaki yorumum geçerli epey bilgili

Bana karşı hep yeni üye yorumlarını yapıyor. :liv:
Sadeliği seven, gözünden birşey kaçmayan açıksözlü birisi.

Seviyeli,saygın ve Türkçe'nin edibi.
Bilgi insanı ;muhteviyatını tartışma edebiyle,sabırla ve muhakeme ile ilmek ilmek tarttırmaktadır.Yoruma hakkını verenlerden.

Kendisi ile pek anlaşamayız hatta son dönemde aramızda bazı gerginlikler de olmuştu fakat bir zamanlar beni bir üye hakkında uyarmış ve "zamanla gerçeği görürsün" tarzında bir şeyler demişti.
Haklı çıktın @Xerath hem de çok haklı...

• Wow
Tepkiler: ne
Gel diyorum ısrarla gelir mi bilemiyorum , bilemedim .(
Huysuzdur biraz ama olsun .P

Geri