Xerath Kimdir?

Konu sahibi son olarak 2072 gün önce görüldü
Sinirli birazda laf dinlemez biridir. Haksızlığa asla gelmedim gelemem. Forumu bir arkadaşım sayesinde buldum. Umarım herkesle uyum içinde olabilirim.

Hoşbuldum teşekkürler

Hoş geldin, ben seni tanıyorum Xerath .
Aslında sinirli değilde, gerektiği yerde tepkisini koyan desek daha mantıklı :)

Bu konuyu tanışalım bölümüne açıcaktın akıllım o yüzden hoşgeldin kimse yazmamış sana :p

Ben seviyorum Xerath 'ı, soğukkanlı, panik olmayan, teknik ve bilgili birisi. Kendisi bana Batman'i hatırlatıyor. Batman karakterini de çok seviyorum, Xerath ile birbirlerine benzetiyorum :) İkisi de planlı programlı, Batman'in de sevmediğim bir yönü var, fazla ciddi ve bu yüzden filmlerinde pek mutlu değil. Xerath da öyle galiba, bir tık ciddiyeti fazla gibime geliyor. Ama umarım o mutludur :) Tabii benim gözlemlerim yanlış olabilir. Sadece yaptığı yorumlardan bir çıkarım yaptım, yanılıyor olabilirim.

Hoş gelmişsin Xerath. :)

Sevgili FleXoR öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim, sonra güldüğüm zamanları hatırlattığınız için teşekkür ederim.

Haklılık payınız yüksek.

Aslında bir 'Merhaba' olmuş. Taa 2013'te yazılmış, biliyorum ki daha fazla yazacakların vardır, saçmalayacakların, sade bırakmışsın biraderim, şu forumdaki leziz mavilerden birisin kısaca.

Aslında bir 'Merhaba' olmuş. Taa 2013'te yazılmış, biliyorum ki daha fazla yazacakların vardır, saçmalayacakların, sade bırakmışsın biraderim, şu forumdaki leziz mavilerden birisin kısaca.

Şairin de dediği gibi;

Eskisi gibi değilim
Kırıldıklarım, yapıştırdıklarım yada kırık bıraktıklarım oldu.
Çay bile artık daha bir acı geliyor, rüzgar eskisinden daha sert esiyor.
Gazeteler daha ufak yazıyor, merdivenler eskiden daha alçak yapılırdı.
Biz yaşlandık üstümüzden koca bir şehir ayaklarını sürüyerek geçti.

Merhaba. :) Kısa ve öz ama güzel olmuş.
Eski üyelerdenmişsin baya.

oturup içeceğim 2-3 adamdan biri.

kendini anlatmanı beklemezdim öyle de yapmışsın. Klas adamsın hep öyle kal

Ondan beklenen bir konu.
Yazmadığı ölçüde derin biri olduğunu düşünüyorum.

Şimdiye dek hiç bozmadı sadece onu burada görmediğim için diyorum.
İyi ki buralardasın diyeyim.

Geri