Xenforo Bul Değiştir - phpMyAdmin

Konu sahibi son olarak 581 gün önce görüldü
XenForo aslıda bu konuda fazlası ile seçenek sunuyor ama phpMyAdmin sorgularına alışmış olanlar için konular içinde değiştirmek istediğini içeriği bul-değiştir (replacement) sorgusu ile kolaylıkla değiştirmeniz mümkün.

Bunun için phpMyAdmin penceresinden aşağıdaki sorgu ile konu içindeki ifadeleri değiştirebilirsiniz.

Kod:

UPDATE xf_post SET message = REPLACE(message,'eski_içerik','yeni içerik');

Eğer üye imzalarındaki ortak bir ifadeyi topluca değiştirmek istiyorsanız PhpMyAdmin ekranında aşağıdaki sorguyu çalıştırabilirsiniz.

Kod:

UPDATE xf_user_profile SET signature = REPLACE(signature,'eski_içerik','yeni içerik');

Xenforo, admin panelini biraz daha geliştirmeli diye düşünüyorum.

Yakın bir zaman içerisinde Xen kurup test edeceğim. Henüz fırsatlayamadım. Ama vBulletin de olup Xenforo'ya geçenler daha basit olduğunu söylüyorlar. O tip yorumlar okumuştum. Deneyecem, çevremden zaten talep var.(:

phpMyAdmin bu işlem için gereksiz bir risk..
ortak anlam ifade eden yazıdır görseldir v.b köklü değişim için admin panelden bunu yapabilirsiniz..

tex alanlarını cümle şablonlarından - jpg png... v.v görselleride pageden forum_listten v.b yerlerden hreff kodları ile degiştire bilir düzenleye bilir satır atlatıla bilir..
xenforoda phpMyAdmin gibi bir tabloyu kullanmak gereksizdir

Geri