X-Men: Geçmiş Günler Gelecek

S
  • Kullanıcı SiyahBeyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
rLk773.jpg

Vizyon Tarihi:23 Mayıs 2014

Yapımı:2014 - ABD

Tür:Aksiyon , Fantastik , Macera

Süre:130 Dak.

Yönetmen:Bryan Singer

Oyuncular:Hugh Jackman , Jennifer Lawrence , James McAvoy , Anna Paquin , Nicholas Hoult

Senaryo:Matthew Vaughn , John Byrne

Yapımcı:Simon Kinberg

Film Özeti

Süper kahramanlar ekibi X-Men, dünyayı bu büyük felaketin etkilerinden korumak üzere Wolverine'i zamanda yolculukla geçmişe gönderir ve bu vahim olayı engelleye çalışır. Amaç, dünyadaki tüm canlı türlerinin geleceğine yön veren önemli bir tarihi olayı engellemektir. Kahramanlarımız, gençlik günlerindeki halleriyle omuz omuza çarpışmak, hem geçmişte hem de günümüzde büyük bir mücadele vermek zorundadır. Bryan Singer'ın yönettiği filmin yıldızlarla bezeli kadrosunda Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender ve Anna Paquin gibi isimler öne çıkıyor. ​

Geçen hafta gitmeyi planlamıştım olmadı ancak bu hafta kısmetse gideceğim.
Önceki bölümler gayet hoşuma gitmişti umarım bu bölüm de o derece keyifle izleyebileceğim bir bölüm olmuştur.

Diğer x men serilerine nazaran daha az aksiyon içeren bir Film gibi geldi bana pek Sarmadı. Umduğum aksiyon için transformers i beklemekteyim. X men i izlemeyenler için keyifli Vakit geçirmek isteyenler ve beklentisi Yüksek olmayanlar için uygun bir Film

Diğer x men serilerine nazaran daha az aksiyon içeren bir Film gibi geldi bana pek Sarmadı. Umduğum aksiyon için transformers i beklemekteyim. X men i izlemeyenler için keyifli Vakit geçirmek isteyenler ve beklentisi Yüksek olmayanlar için uygun bir Film

Bende senin gibiyim Transformers'ı bekliyorum ancak bu bölüm bana da durgun gibi geldi fragmanlarından izlediğim kadarıyla.Ama yine de izleyeceğim :)

Diğer bölümleri gibi bu filmde güzeldi hatta daha iyi..

Bu bölüm de çok güzeldi.
Serinin tümünde olduğu gibi sürükleyici olmuş.
İzlerken keyif alarak izledim.

Malesef beklentilerimi karsilayamadi Marvel 2014 yili icin tam bir hayal kirikligi inanilmaz orumcek adam 2 ve X-men cok vasat ama serisini izleyen arkadaslar eksik kalmamak icin bos vaktinde izleyebilirler.

X-Men serisinin en durağan filmiydi dün izlerken bildiğin sıkıldım

Hiç sevmediğim şey ise zamanda yolculuk yok geri git yok ileri git.

Geri