X-Men: Apocalypse (19 Mayıs 2016)

Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
x-men-apocalypse-1461753499.jpg

Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Aksiyon , Fantastik , Macera
Yönetmen : Bryan Singer
Oyuncular : Sophie Turner , Jennifer Lawrence , Olivia Munn , Oscar Isaac , Rose Byrne
Senaryo : Bryan Singer , Simon Kinberg , Michael Dougherty , Dan Harris
Yapımcı : Stan Lee , Bryan Singer

X-Men evreninin en güçlü mutantı olan En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce yıllık uykusundan uyandığında dünyayı tanınmaz bir halde bulur. Gördükleri karşısında çok sinirlenen Apocalypse, dünyayı tamamen yerle bir edip baştan kurmaya karar verir, bunun için kendine 4 yardımcı bulur: Storm, Archangel, Psylocke ve Magneto. Dünyanın yok olma tehlikesini karşı Mystique, Profesör X ve diğer mutantlar güçlerini birleştirip dünyayı kurtarmak zorundadır.
X-Men: Geçmiş Günler Gelecek Filminin devam filmini bir önceki filmde olduğu gibi Bryan Singer yönetiyor.

Mutant tanrı diye o kadar süsledikleri kötü karakteri kolay ortadan kaldırılması dışında güzel bir filmdi

Bence eğlenceli ve sıkmayan bir filmdi. Görselleri çok beğendim :) Zaten film 2 buçuk saat. Daha ne kadar kötü karakteri yok etmek uzunca işlenebilirdi ki :) Tek komiğime gelen yer X-Men in filmde 5 dk gözükmesi idi orda heyecana kapıldım bir yandanda üzülmüştüm. Sanırım bir daha oynamayacak son filmi imiş. Benden 8 puan aldı bu film.

Film bittikten sonra altyazıların bitmesini bekleyin.sonunda bir sahne var.muhtemelen Wolverine 3 filmine ait görüntüler.bu arada yeni X - Men filmi 1970 lerde geçecek.

bence guzeldi film ozellıkle hızlı koşan cocugun sahnesı cok ıyıydı ya :D:D
bide en guclu mutant dedıgınız kısı okadar cabuk nasıl olebılıyor anlamadım. ama kurgu guzeldi

marvel evreninden en sevdiğim film serisi budur, fragmanı da güzel şişirmişlerdi ama içine bu kadar mı sıçılır. inşallah bi daha çekilmez yoksa bu sefer karakterlerin zigot hallerini anlatacaklar heralde, geri gide gide yeterince beynimizi yaktınız.

X-Men'lerin en güzellerinden bence. Hikaye güzeldi daha çok gençlerin hareket etmesi ile farklı oldu ama olsun. Magneto'da sürekli birilerinin safına geçiyor, anlıyorum bir şeyler yaşayıpta geçiyorda bu kadar da herkese karşı nefretli olmamalı.

Geri