X memlekette de öyle argümanı

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Bolca karşılaştığımız bir demagoji item'ı.

- Neden alkol yasağı getirilmesini istiyorsunuz?
- Niye istemeyeyim ki, bakın İngiltere'de var öyle bir yasak.
- Halifeliğin ve saltanatın kaldırılmasını neden vatan hainliği olarak görüyorsunuz?
- Niye öyle görmeyeyim, Birleşik Krallık da demokrasi memleketi ama başta hanedan var.
- Peki laikliğe neden karşısınız, İngiltere'de de var.
- Biz İngiliz değiliz güzel kardeşim. Elhamdülillah müslümanız. Dedemiz Abdül, atımız Düldül...

Bolca karşılaştığımız bir demagoji item'ı.

- Neden alkol yasağı getirilmesini istiyorsunuz?
- Niye istemeyeyim ki, bakın İngiltere'de var öyle bir yasak.
- Halifeliğin ve saltanatın kaldırılmasını neden vatan hainliği olarak görüyorsunuz?
- Niye öyle görmeyeyim, Birleşik Krallık da demokrasi memleketi ama başta hanedan var.
- Peki laikliğe neden karşısınız, İngiltere'de de var.
- Biz İngiliz değiliz güzel kardeşim. Elhamdülillah müslümanız. Dedemiz Abdül, atımız Düldül...
Ya onun dedesinin ......yim.

Güzel ve kullanılabilir bir argüman. Emsal hayatın her alanında var olan bir şey. Hak ararken dahi kullanılabilir. Münazarada, hukukta, siyasette, matematikte yeri olan bir şey. Bir de tek bir görüşe sahip insanlar bunu yapıyor gibi yansıtılmış.

Garipsedim.

Trial sürüm girdi bu. Diğer görüşlerinki için premium üyelik gerekli.

Müslüman yılbaşı kutlamaz vs Ayasofya da bizim Vatikanımız

Arabaşı çorbası İç Anadolu Bölgesi şehirlerinde paylaşılamıyür. En iyisini biz yaparız! :emoji_laughing:

Arabaşı çorbası İç Anadolu Bölgesi şehirlerinde paylaşılamıyür. En iyisini biz yaparız! :emoji_laughing:

Sen nerelisin bilmiyorum ama arabaşının en iyisi Yozgat'ta yenir.
İlla başka bir yerde yiyeceksen de Sivrihisar'da yenir.

Coğrafi işareti bir tek bu iki bölge almış. :)

Sen nerelisin bilmiyorum ama arabaşının en iyisi Yozgat'ta yenir.
İlla başka bir yerde yiyeceksen de Sivrihisar'da yenir.

Coğrafi işareti bir tek bu iki bölge almış. :)
Konyalıyım..Çocuk yaştan beri bildiğim için nöronlarım başka şehrin meşhurluğunu kabul etmiyor ve etmek istemiyor malesef. :emoji_raised_back_of_hand:

Geri