''X'' Kimdir?

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Şahsı olarak tanımam ama bir dönem IF deki yöneticiliğini biliyorum, ZNET de aynı sekilde sakin ve terazisi şaşmayan bir karaktere sahib dir, ego yöneticiliğinden arınmış herkese eşit ve samimi bir duruşa sahib dir, dilerim ki bu platforumdada daha büyük bir başarı ile en iyisi olur, emek veren ve dürüst olan her insanın kazanmasından yanayım inanıyorum ki bunu da başaracak, burda kan durmaz akacak : ).

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim, umarim bizde bu guveni bosa cikarmadan yolumuzda ilerleyebiliriz hepberaber, birseyler yapabilirsek hepberaber yapacagiz insallah.

Kelimelerle ifade edilmeyecek derecede mutluluk duyarim. (:

Alper'cim senin papucunu dama atıyorum. akdhjf
halbuse az önce yedigim tatlı Alpercigimsiz bogazimdan gecmemisti de zorla tarifini vermiştim. :;msm:

Elimizden geldigince dostlar biriktirmeye calisiyoruz, yoksa buralarinin bir onemi olmaz. Degil mi? :)

Tanışma fırsatımız olmadı kendisiyle ama beyefendi kişiliği yazdığı yorumlardan belli oluyordu.Hakkında çok güzel şeyler söylenmiş “dürüst†kelimesi kullanılmış ,ne mutlu size insanlarda böyle izlenimler bırakmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: X
@X yılların tecrübesidir anlatmak kolaysa buyurun anlatın :)

• Beğen
Tanisma firsatimiz pek olmadi fakat
Herkes tarafindan sevilen
Saygi goren ve liderlik vasiflarini tam anlamiyla yerine getiren birisi olarak goruyorum
Umarim en yakin zamanda tanisiriz
Basarilar dilerim

• Beğen
@X yılların tecrübesidir anlatmak kolaysa buyurun anlatın :)

Eyvallah Ahmet kardesim. :)

Tanisma firsatimiz pek olmadi fakat
Herkes tarafindan sevilen
Saygi goren ve liderlik vasiflarini tam anlamiyla yerine getiren birisi olarak goruyorum
Umarim en yakin zamanda tanisiriz
Basarilar dilerim

Tesekkur ederim No1 Sende gercekten beyefendi bir kardesimizsin, seviliyorsun :)

X kimdir?
Sorusuna cevap olarak verebileceğim net şeyler yok ama yıllardır forum ortamında karşılaşmalarımıza istinaden düşüncelerim var diyebilirim. :)
Kendisi beyefendi, mesafeli, nerede ne yapacağını bilen biri.
Yöneticiliği boyunca gördüğüm en iyi tarafı ise adaletli oluşu, herkesi dinlemesi, fikir alışverişinde saygı çerçevesinde bulunabilmesi.
Sanırım diyebileceklerim bu kadar (:

Kendisini tanımıyorum lakin hakkinda yapilan yorumlar ve izlenimim onun dürüst, saygılı,adil, vakur beyefendi biri olduğu yönünde.
Bu güzel kişiliğiniz hiç bozulmasın inşallah.
Saygılar

bilmirem bilseydim deyerdim

Tanicagiz seninlede Azeri kardes. :)

X kimdir?
Sorusuna cevap olarak verebileceğim net şeyler yok ama yıllardır forum ortamında karşılaşmalarımıza istinaden düşüncelerim var diyebilirim. :)
Kendisi beyefendi, mesafeli, nerede ne yapacağını bilen biri.
Yöneticiliği boyunca gördüğüm en iyi tarafı ise adaletli oluşu, herkesi dinlemesi, fikir alışverişinde saygı çerçevesinde bulunabilmesi.
Sanırım diyebileceklerim bu kadar (:

Seni tekrar gordume sevindim, guzel dusuncelerin icin tesekkur ederim.

Bilmukabele.

Kendisini tanımıyorum lakin hakkinda yapilan yorumlar ve izlenimim onun dürüst, saygılı,adil, vakur beyefendi biri olduğu yönünde.
Bu güzel kişiliğiniz hiç bozulmasın inşallah.
Saygılar

Cok tesekkurler, gonlu guzel insan :)

Yorum yapacak pek bi fikrim yok aslında.:yok:

X nickine senelerdir aşinayım,uzun zaman aynı ortamı paylaştık,hiç muhabbetimiz olmadı fakat.
O zamanlar ukala biriymiş gibi gelirdi bana,mesafeliydi de.
Şimdide mesafeli ancak daha samimi,daha sıcak gibi.
LÖSEV mevzusunu okudum ve taktir ettim kendisini.
Dilerim burada umduğunuzu bulursunuz X,ayrıca baba olduğunuzu okudum.
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün inş. :)

• Beğen
@X baştacıdır. Abimdir Kötü gün dostu hatır şinastır Yüreğine koyduklarına zarar verilmesine izin vermeyen Gül yürekli adamdır

forum ortamında insanları irc deki gibi çabucak tanıyıp hakkında bir fikir sahibi olmak kolay değil maalesef.
dolayısı ile bu ortamın verdiği imkan nisbetinde tanıdığım @X gayet adaletli,düşünceli,idare etmeyi iyi bilen , forumun sahibi olmasına rağmen asla kibirli bir davranış veya yorumunu görmediğim saygıdeğer bir insan.
başarılarınızın devamını dilerim ))

Yorum yapacak pek bi fikrim yok aslında.:yok:

X nickine senelerdir aşinayım,uzun zaman aynı ortamı paylaştık,hiç muhabbetimiz olmadı fakat.
O zamanlar ukala biriymiş gibi gelirdi bana,mesafeliydi de.
Şimdide mesafeli ancak daha samimi,daha sıcak gibi.
LÖSEV mevzusunu okudum ve taktir ettim kendisini.
Dilerim burada umduğunuzu bulursunuz X,ayrıca baba olduğunuzu okudum.
Hayırlı olsun,sağlıkla büyüsün inş. :)

Guzel dileklerin icin tesekkur ederim saygideger Nick, amin :)

@X baştacıdır. Abimdir Kötü gün dostu hatır şinastır Yüreğine koyduklarına zarar verilmesine izin vermeyen Gül yürekli adamdır

Sevgili kardesim lima, hayatinin kalan kisminda hep mutlu olursun, yuzun her zaman guler insallah, seviliyorsun :)

Tesekkur ederim.

forum ortamında insanları irc deki gibi çabucak tanıyıp hakkında bir fikir sahibi olmak kolay değil maalesef.
dolayısı ile bu ortamın verdiği imkan nisbetinde tanıdığım @X gayet adaletli,düşünceli,idare etmeyi iyi bilen , forumun sahibi olmasına rağmen asla kibirli bir davranış veya yorumunu görmediğim saygıdeğer bir insan.
başarılarınızın devamını dilerim ))

Candan yorumunuz icin cok tesekkurler saygideger radyo sorumlum. :)

Bu forum sayesinde tanıdığım ve adamın dibi, ekmekle sıyrılan yeri olarak gördüğüm kişidir. ( O ekmekle sıyrılan yerde ne tatlıdır hani hee ) Farklı platformlarda defalarca adaletsizlik yüzünden polemiklere girdiğimiz kişilere inat olarak adaleti ile nam yapmıştır. Bir kaç ortak arkadaşlarımız sayesinde kendisi hakkında bilgi sahibi olduğum ve herkesin adil olduğundan bahsettiği (onun için burdayız) esekherif'ten sonra idolüm olan kişidir.

Her ne kadar geç kalmış olsam da iki kelam etmemek olmaz.
Yöneticiliği, adaleti ve insanlara olan yaklaşımı muazzam, çok fazla muhabbet etmesek bile, itiraf etmeliyim ki if’i birakip gitmesine çok üzülmüştüm.
Ayrıca yöneticilik açısından rol model olarak gördüğüm iki kişiden biri, aslında tek kişi çünkü Ada’yı kaybettim.
Saygilar, sevgiler ağabey..

• Beğen
Şahsen tanımıyor olsam da, herkes kadar başarılarını görmüş, duymuş birisiyim. Yorumlarından ve paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla da sağlam karakterli ve insan canlısı. Adaletinin de bakî olduğunu duyduğum güzel insan. IF'e vermiş olduğu emeklerin kendisine en güzel şekilde dönmesini, çizmiş olduğu yolda başarılı ve sağlam adımlarla ilerlemesini temenni ederim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tanimam ama insan kendini sozleriyle, konusma tarziyla belli eder.
Adalet konusunda, arkadaslara katiliyorum..
En gergin anlarda, sakin kalan biri olarak gordum.
Basarilar
Saygilar

• Beğen
Bu forum sayesinde tanıdığım ve adamın dibi, ekmekle sıyrılan yeri olarak gördüğüm kişidir. ( O ekmekle sıyrılan yerde ne tatlıdır hani hee ) Farklı platformlarda defalarca adaletsizlik yüzünden polemiklere girdiğimiz kişilere inat olarak adaleti ile nam yapmıştır. Bir kaç ortak arkadaşlarımız sayesinde kendisi hakkında bilgi sahibi olduğum ve herkesin adil olduğundan bahsettiği (onun için burdayız) esekherif'ten sonra idolüm olan kişidir.

Sagolasin kardesim, seviyorum seni biliyorsun :)

Her ne kadar geç kalmış olsam da iki kelam etmemek olmaz.
Yöneticiliği, adaleti ve insanlara olan yaklaşımı muazzam, çok fazla muhabbet etmesek bile, itiraf etmeliyim ki if’i birakip gitmesine çok üzülmüştüm.
Ayrıca yöneticilik açısından rol model olarak gördüğüm iki kişiden biri, aslında tek kişi çünkü Ada’yı kaybettim.
Saygilar, sevgiler ağabey..

Azizim saygilar bizden, sizin gibi degerli insanlar bizi her zaman daha iyi olmaya, kendini gelistirmeye zorluyor. Iyi ki varsiniz. :)

Şahsen tanımıyor olsam da, herkes kadar başarılarını görmüş, duymuş birisiyim. Yorumlarından ve paylaşımlarından gördüğüm kadarıyla da sağlam karakterli ve insan canlısı. Adaletinin de bakî olduğunu duyduğum güzel insan. IF'e vermiş olduğu emeklerin kendisine en güzel şekilde dönmesini, çizmiş olduğu yolda başarılı ve sağlam adımlarla ilerlemesini temenni ederim.

Azizim tesekkur ederim, senin icinde cok guzel seyler duyuyoruz goruyoruz. Umarim hedefledigin guzel yerlere gelirsin. :)

Tanimam ama insan kendini sozleriyle, konusma tarziyla belli eder.
Adalet konusunda, arkadaslara katiliyorum..
En gergin anlarda, sakin kalan biri olarak gordum.
Basarilar
Saygilar

Tesekkur ederim saygideger Feronia , burada bizimle oldugunuz icin ayrica mutluyuz, haberiniz olsun.

Geri