X herşey için teşekkürler. Güzel zamanlar geçirdim.

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Adam zaten giriyor arkadaşlar telaş yapmayın:)Screenshot_20220202-104720_Chrome.jpg

Yeni avatar bile yapmış karizmaya bakın helee :)

beyin fırtınası kamil0920 telegram'ı aktif kullan.

Konu cok supheli bir şey diyemiyorum. bully bir uye olsa tamam digimde melnurdan da mobbing yemessin **Spam/Adversiting** durust ol olm asıl mevzu ne? Bana hic darilmissin gibi gelmedi.

Son düzenleme:
Kucağımıza yatırıp saçınıda oksamiydik:)
olabilir ama abartılı olur sanki :D
"bizim aile" diye bir film vardı, kızın babası zengin fabrikatör, doğumgününde kıza kırmızı jilet gibi bir otomobil alıyor, kız oralı olmuyor. babasına diyor ki "benim beklediğim bir tatlı söz bir güzel bakıştı, etmicim teşekkür etmicim işte"
bir tatlı söz yeterli...

Konunun içeriğini bilmiyorum ama @melnur bunu konu içinde bilgilendirme amaçlı birşey paylaşmış ondan olabilir.yönetici arkadaşlara katılıyorum,herhangi bir problem varsa rapor edip şikayet edersniz..

"bunun dışında bu tip konuları çocukça ilgi çekmek olarak düşünüyorum.bu tip durumlarda ben hiç tereddüt etmeden bu tip arkadaşları ( beni silin ) belli bir süre banlarım.emınim ki giremedikçe ya yeni nick alıp banımı açarmısınız derler yada iletişim bilgileri olan yöneticilerle,forum sakinleri ile konuşurlar.benim göörüşüm kesindir.ben asla üye kaybı sorunsalı yaşamam.silerim gider."

olabilir ama abartılı olur sanki :D
"bizim aile" diye bir film vardı, kızın babası zengin fabrikatör, doğumgününde kıza kırmızı jilet gibi bir otomobil alıyor, kız oralı olmuyor. babasına diyor ki "benim beklediğim bir tatlı söz bir güzel bakıştı, etmicim teşekkür etmicim işte"
bir tatlı söz yeterli...
Itır esendi kız galiba hatırlıyorum. Babası çok kendini beğenmiş yükseklerde gören bir adamdı diğer insanları kucumsuyordu hayatta tek sevdiği kızıydı onu da Tarık Akana kaptiriyor:) Tarık akanin ailesine yapmadığını birakmiyordu ay sabah sabah biz niye Türk filmi anlatıyoruz asıl konumuz neydi unutturdun:D

Ama harika bir yetenek.
Herkes konularina yaziyor ve konulari hep reytingimsi.

Olm yapmayın lan. Kamil bu forumun en renkli kişisi. Gitmemeli. Geri gelmesi için ne gerekiyorsa yapmalıyız.

konularını da hep beyin fırtınasına açıyor, adam istiyor ki beynimizi kullanalım ama yok siz ille burç konuları istiyorsunuz... ille onedio testinde hangi meyvesiniz onu merak ediyorsunuz

elma çıktım ben

Arkadaşlar üzülmesin, yeni versiyon ile gelecek. Kamil beyin değişimini ve gelişimini görmemek mümkün değil.
Sevgilisi olmayan kadın agresifligi diye konumuz vardı, bunun erkek versiyonu da var işte.
Şu an güncelleme yapılıyor @kamil0920 abime, son versiyon, kelebek gibi uçacak, arı gibi sokacak.
Yalnız Kamil bey ağzı çok bozuk birisi, tek problem bu, birçok mesajında ağır hakaretler var inceden inceden.
Uzul yol şoförü olarak giriş yaptı foruma, geldiği noktaya bakın, harika bir gelişim.
Kamiloski007 geliyor, geliyor gelmekte olan.
#birgeceansizinİF

Geri