-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabani mi? Kufur etsen daha iyiydi be!yabani yine nasıl bi konu açtı diye girdim başlığa... gökhanmış...
Sade hanım gerekeni yapabilir misiniz rica etsek
çocuğun olduğu zaman bence bir daha işleriz bu konuyu.Ben kedi diyorum abi. Cocugun cani cehenneme!
Bak senaryo gereği bebek daha kurtarılabilir katta. Kedi yukarda. Hala kedi demek için intihara da meyilli olmak lazım.
Abi sen facebook kedi sayfalarini bir gorsen kanin donar. Evet insan irki tehlikeli. Fakat bu sendromda olan insanlarda insam olarak tehlikeli bir ruh haline burunmus oluyorlar. Mizantropi dedigimiz durum meydana geliyor daha sonra.Denk geldiklerimin çoğunun bağlanma problemi ve duygusal sorunları var. Hatta sosyal medyada amiyane tabirle 'menapoz teyze' tabiri de kullanılıyor; ilişkilerinde ciddi sorunlar yaşamış,izole insanlar olduklarından. İstatiksel bir araştırma yapılsa kayda değer anlamlılık çıkacağını düşünüyorum.
Sade de dahil hepiniz eksik okuyorsunuz yazdigimi. Konuyu actigim zaman yazdigim seyi tekrar okuyun. Ayrica soru kendi icinde cok ihtimal barindiyor. Belki ikisini kurtaramadan kurtarmaya calisan kisi ölecek itfaiye kurtaramazsa.çocuğun olduğu zaman bence bir daha işleriz bu konuyu.
Böyle soru olur mu? Elbette kedi!
Bebek en azindan icgudusel olarak tehlikeyi farkedip pencereden diger binaya atlayabilir. Veya bir B plani gelistirebilir. Yillardir bitmedi bu trol soru..
Ama bugun forumsal olarak bu sorunsala nokta koyuyoruz.
Degil mi @Mihri
Ekli dosyayı görüntüle 121146
Nerelerdesin be dostum?Fenerbahçe