X de mesnetsiz paylasim! Yok artik! Ne ara böyle vicdansizlastik!

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Böyle soru olur mu? Elbette kedi!
Bebek en azindan icgudusel olarak tehlikeyi farkedip pencereden diger binaya atlayabilir. Veya bir B plani gelistirebilir. Yillardir bitmedi bu trol soru..
Ama bugun forumsal olarak bu sorunsala nokta koyuyoruz.
Degil mi @Mihri
FB_IMG_1764567696146.jpg

Son düzenleme:
Modern psikolojiyi ciddiye almayan biri olarak, hayvanlara insan üstü anlam yüklenmesini hastalıklı bi hal olarak görüyorum.Etolojiyi psikolojiden bağımsız düşünemeyeceğimize göre başka bir memelide de buna paralel bi davranış kalıbına denk gelemezsiniz zaten.
Kediyi seçenler troll değilse yardım almalılar gibi geliyor özellikle antropomorfizm algisi acisindan.

Bak senaryo gereği bebek daha kurtarılabilir katta. Kedi yukarda. Hala kedi demek için intihara da meyilli olmak lazım.

Denk geldiklerimin çoğunun bağlanma problemi ve duygusal sorunları var. Hatta sosyal medyada amiyane tabirle 'menapoz teyze' tabiri de kullanılıyor; ilişkilerinde ciddi sorunlar yaşamış,izole insanlar olduklarından. İstatiksel bir araştırma yapılsa kayda değer anlamlılık çıkacağını düşünüyorum.

Denk geldiklerimin çoğunun bağlanma problemi ve duygusal sorunları var. Hatta sosyal medyada amiyane tabirle 'menapoz teyze' tabiri de kullanılıyor; ilişkilerinde ciddi sorunlar yaşamış,izole insanlar olduklarından. İstatiksel bir araştırma yapılsa kayda değer anlamlılık çıkacağını düşünüyorum.
Abi sen facebook kedi sayfalarini bir gorsen kanin donar. Evet insan irki tehlikeli. Fakat bu sendromda olan insanlarda insam olarak tehlikeli bir ruh haline burunmus oluyorlar. Mizantropi dedigimiz durum meydana geliyor daha sonra.

çocuğun olduğu zaman bence bir daha işleriz bu konuyu.
Sade de dahil hepiniz eksik okuyorsunuz yazdigimi. Konuyu actigim zaman yazdigim seyi tekrar okuyun. Ayrica soru kendi icinde cok ihtimal barindiyor. Belki ikisini kurtaramadan kurtarmaya calisan kisi ölecek itfaiye kurtaramazsa.
Neden bebegi kurtarmadigimi 2 defa okuyun;
(Bebek en azindan icgudusel olarak tehlikeyi farkedip pencereden diger binaya atlayabilir)
Kediye atifda bulunuyorum.

Size saka geliyor belki ama boyle insanlar mevcut. Hatta burada da var.

Son düzenleme:
Bu konu niye acilmis?

Geri