Site URL: https://www.Zirvem.net
Domain Kayıt: 14.12.2021
Domain Bitiş: 10.12.2026
Kayıtlı Olduğu Firma: Sekershell
İstenilen Fiyat: 15.000
Banlı olduğu sponsor (Varsa): ban yok
Banlı olduğu arama motoru (Varsa): ban yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:: problem yok
Site ile sağlanan servis : ( Sohbet sitesi, Arkadaşlık sitesi, Toplist, Haber Sitesi gibi.): sohbet sitesi
Pagerank Değeri:
Kullanılan sistem adı (Vbulletin, Wordpress vb.): Wordpress
Kullanılan sistemin lisans durumu (Varsa): lisanlı
Host Durumu: hostu aktif 12.10.2024 kadar var
Sayaç kodu (Hit durumu): (Sitenizde sayaç linkini veyahut hit belirtebilirsiniz.): yok
Kullandığınız sponsor firmalar ve geliriniz (Varsa): yok
Satış Hakkında Özel Notlar:
Site açıldığı günden bu güne aktiv olan bir sitedir.Web teema.ZSohbet aplet.Yazli 200 kadar makale.İndeks almış makaleler mevcut.Banclik SEO çalışması yapılmış ve hala şuan banclik çalışması var.metal yorgunluktan satacam.Ciddi kişiler. İrc.Zirvem.net kLas nickiyle görülebilirler.
Pazarlik yapacaklar gelmesin lütfen.
Çok fazlasini harcadım ve emek verdim.
Saygilar
Domain Kayıt: 14.12.2021
Domain Bitiş: 10.12.2026
Kayıtlı Olduğu Firma: Sekershell
İstenilen Fiyat: 15.000
Banlı olduğu sponsor (Varsa): ban yok
Banlı olduğu arama motoru (Varsa): ban yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..:: problem yok
Site ile sağlanan servis : ( Sohbet sitesi, Arkadaşlık sitesi, Toplist, Haber Sitesi gibi.): sohbet sitesi
Pagerank Değeri:
Kullanılan sistem adı (Vbulletin, Wordpress vb.): Wordpress
Kullanılan sistemin lisans durumu (Varsa): lisanlı
Host Durumu: hostu aktif 12.10.2024 kadar var
Sayaç kodu (Hit durumu): (Sitenizde sayaç linkini veyahut hit belirtebilirsiniz.): yok
Kullandığınız sponsor firmalar ve geliriniz (Varsa): yok
Satış Hakkında Özel Notlar:
Site açıldığı günden bu güne aktiv olan bir sitedir.Web teema.ZSohbet aplet.Yazli 200 kadar makale.İndeks almış makaleler mevcut.Banclik SEO çalışması yapılmış ve hala şuan banclik çalışması var.metal yorgunluktan satacam.Ciddi kişiler. İrc.Zirvem.net kLas nickiyle görülebilirler.
Pazarlik yapacaklar gelmesin lütfen.
Çok fazlasini harcadım ve emek verdim.
Saygilar