www.forumbahane.net

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
www.ForumBahane.net - BahaneChat , Forum , Forumlar , Forum sitesi

*Bloglar, Duyurular, Videolar, Gruplar, Anketler, Resim Galerisi, E-Card, Forum, Irc Sohbet, Yani Kisaca Aradiginiz Herseyi bulabileceğiniz forum sitesi.

*Tiryakisi olacağınız tek yer :p

Kendimizi övmekten nefret ederim ama foruma bunları katan forumda bulunan topluluktur. Sımsıcacık aile ortamı, Kimseye çıkarı için kucak açmıyan platform. özentiliklere - Kirli oyunlara, Çirkinliklere, Taklitlere, İftiralara, tüm kötülüklere rağmen, iyi tutmayı daha çok başaracağımız, güzel şeyler ortaya koyup başarılarımıza başarı katacağımız Forum sitesi.

Bu aralar fazlasıyla sardığım ve 6 ayımı doldurmayı beklediğim forum sitesi :honk:

Bir yığın gıbta, bir ton nazarlı gözler ve bir düzine düşman... Meyve veren onca dala karşılık, atılmaya hazır binlerce taş!

en uzun bırakamadıgım forum oldu kaç yıl oldu bilemedim bugün benim yıl dönümüm iyi ki bu foruma gelmişim iyi ki bu forumda kalmışım :D iyi ki burdaki bütün üyeleri(gelmiş -geçmiş) tanımışım daha da tanıcam sanırım ... Gerçekten bu forum bana farklı geldi girdigim bütün forumlarda yetki aldım ama burası kadar özverili olanı bulamadım ..Gerçekten herkesi tanımaya çalışın rengarenk bir forumuz bazı şeylerin aşılması lazım fikirler konusunda saygı konusunda ama zamanla inanıyorum ki o da olacak ..Ben bu forumu ve üyelerini seviyorum.bu arada ;
Üye Tarihi
10-Aralık-2011

- FORUMBAHANE -
Türkiyenin En Kaliteli Paylaşım Sitesi & ForumBahane
Türkiyenin En güncel paylaşım platformu.
Adından da anlaşıldığı üzere Türkiye'nin en kaliteli paylaşım sitesi. Sağladığı kaliteli paylaşım ve kendine özgü birçok bölüm ve konusuyla genel forum klasmanında örnek bir forum, örnek bir aile. Huzur dolu mekan.
Sitemize www.ForumBahane.net adresinden girebilirsiniz.

İlk forum sitem sayılır . Bir gün bakmayınca huzursuz olurum .Seviyorum bu forumu kısaca :)

Seviyeli ve kaliteli bir forum sitesi.

Zaman geçirmek için güzel bir yer.

Bos vakitlerimde gezinmekten keyif aldıgım yer. (:

Şuan sanal ortamda forum sitelerinin en ama en iyisi. Forum hayatı bitti sayılır. Twetterifeys ve diğer blog sayfaları olduğundan artık kimse pek takılmıyor. En iyi siteler bile kendini kapattı. Ama FORUMBAHANE her şeye inat ayakta durdu. İftiralara,özentilere aklınıza gelecek her kötülüğe rağmen ayakta kaldı. Kalmaya devam ediyor ve güzel bir ortam var. Güzel dostluklar ,arkadaşlıklar, aşklar var. EmRehttp://www.forumbahane.net/member.php?u=14 ye sonsuz teşekkürler. Emre bu kadar sabırlı olmasaydı çoktan kapatılmıştı bu forum. Çünkü çok şey yaşadı. 2 seneyi geçiyor burada oluşum. Belirli bir süre ban yemiştim ama neyse :pÇok çekti emre benden çok. Halada çekiyorda neyse :D Ama gerçekten çok şey yaşadı, saldırılar yaşadı ama her şeye rağmen sabır etti. Ve yönetimde olan herkes.

Harikasınız lan!

Genel itibariyle her anlamda sıkı bir yer. Yer yer hoşnut olmadığım içerikler ve düşünceler cereyan etse de, yer yer de sevdiğim bir mekân.

Öneri üzerine geldiğim,boş vakitleri değerlendirmek için ideal bir yer (:

Önceden üye olup yeni yeni aktif bulunduğum bir yer.
Çok samimi insanlar var. Sevdim burasını.
Övünün bence forum sahipleri :D

İyki gelmisim dedigim yer :)

can sıkıcı mevzular olsa da burdayız yinede.

Geri