www.forumbahane.net Yorum Sizin

Konu sahibi son olarak 2660 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz daha profesyonel hazırlayarak ForumBahane yi tanıtan güzel bir video yapabilirsin,Gazete 'yi de görünce bi sevindim video da :)

Oggy telefondan giriyorum video açılmadı. Bana sonra anlat tamam mı? Asffsa :d

abi sesin müthişmiş benim için smooth criminal'i de söyler misin?

çok güzel olmuş ben beğendim :) teşekkür ederiz :)

Arkadaşlar öncelikle ses ve parça bana ait değil parçayı özel olarak seçtim fakat videoda ki görüntüler bile özellikle seçtiğim görüntülerdir hepinize teşekkürler.

olsun sen yine de smooth criminal'i söylesene. ben michael jackson'ı çok seviyorum. black or white da olur.

a.r.o. kardeşim keşke kapatılan 'forumda dua eden üye' konumu da gösterseydin, ne şartlarda yazıyoruz şurda görselerdi.

Kalbin kırılır diye düşündüm o nedenle koymadım yoksa koymayı düşünmüştüm.

Arkadaşlar öncelikle ses ve parça bana ait değil parçayı özel olarak seçtim fakat videoda ki görüntüler bile özellikle seçtiğim görüntülerdir hepinize teşekkürler.

şu yorumu okuyana kadar dedim ki arkadaş sese bak ya mükemmel, parça süper ama olmadı bu şimdi (:

tabi şaka bi kenara.

çok hoş olmuş teşekkürler (:

olum şu dünyada bi sen düşünüyon lan beni

a.r.o. kardeşim keşke kapatılan 'forumda dua eden üye' konumu da gösterseydin, ne şartlarda yazıyoruz şurda görselerdi.

Konu hala açık :) sadece yorumlarındaki gereksiz kısımlar silindi,sildiğim kısımlardaki o kullandığın kelimeleri bir düşün ondan sonra haklıymışsın gibi davranmayı bırakırsın.

teşekkürler arkadaşlar

ykslmzrk kardeşim şöyle bir şey insan her zaman kendini değil karşısındaki insanı da düşünmeli ki sonradan yaptığı hatadan dolayı pişmanlık duymasın.

Konu hala açık :) sadece yorumlarındaki gereksiz kısımlar silindi,sildiğim kısımlardaki o kullandığın kelimeleri bir düşün ondan sonra haklıymışsın gibi davranmayı bırakırsın.

baktığımda kapalıydı lan :/ dur hemen bakıyorum editlicem

eline sağlık çok güzel olmuş :)

baktığımda kapalıydı lan :/ dur hemen bakıyorum editlicem

Bak ben sana ne kadar nazik cümleler kuruyorum,karşında samimi arkadaşın yok ''lan'' kelimesini bana bir daha kullanmazsan sevinirim,ayrıca editlenecek yerleri ben editledim merak etme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri