www.forumbahane.net İki (2)

Konu sahibi son olarak 2660 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uğraşmışsın.Emeğin için teşekkürler.Ancak ben beğenmedim.Forumdaki reklamların reklamı gibi olmuş.

Teşekkürler arkadaşlar beğenmeyen arkadaşlarda beğenmemiş olabilir saygı duyuyorum

Bendeki reklam manidar olmuş :T: ilgilenenlere duyurulur ahfsgdhfvsdfvbsdfvs :D

Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için elimden geleni yaptım keşke daha fazlası gelse de daha güzelini yapabilsem.

Emeğine sağlık çok güzel olmuş..devamı gelir inşallah :)

Yönetici arkadaşların izni olursa her gazete çıkışından sonra en müsait zamanımda devamı gelecek tabii yönetimdeki arkadaşlar ile görüşmem gerekli.

Sonya hanım yorumunuz için teşekkür ederim.

şu üye resimlerinden de şöyle bir video hazırlasana başgan tek tıkla bakmış oluruz hepsine. tek tek bakmak zor oluyor mümkünse kız erkek ayrı video yapalım da kafalar karışmasın.

Eline sağlık :T: daha önce hiç bu kadar kendimi dış kapının mandalı gibi hissetmemiştim :hih:

Elinize, Emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş:)

Öncelikle Mavi hanım ben size önem vermediğimi söylemedim başta okudunuz mu bilmiyorum Videoda bulunmayan arkadaşlar lütfen kusura bakmasın ama inanın beynim döndü akşam saat 20:30 dan gece saat 01:30 a kadar uğraştım demişim yoksa sizi dışlamak gibi bir düşüncem olmadı ve bunu bilen bir arkadaş var forumdan yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum...

feveran arkadaşım üye resimleri ile video yapmak sorun değil hadi diyelim yaptım arkadaşların rahatsız olmayacağını nereden bilebilirim bu isteğinizi yerine getiremem kusura bakmayın resimlerini ekleyen arkadaşların rahatsız olmasına sebebiyet vermemeliyiz değil mi?

Öncelikle Mavi hanım ben size önem vermediğimi söylemedim başta okudunuz mu bilmiyorum Videoda bulunmayan arkadaşlar lütfen kusura bakmasın ama inanın beynim döndü akşam saat 20:30 dan gece saat 01:30 a kadar uğraştım demişim yoksa sizi dışlamak gibi bir düşüncem olmadı ve bunu bilen bir arkadaş var forumdan yorumunuz için çok ama çok teşekkür ediyorum...

feveran arkadaşım üye resimleri ile video yapmak sorun değil hadi diyelim yaptım arkadaşların rahatsız olmayacağını nereden bilebilirim bu isteğinizi yerine getiremem kusura bakmayın resimlerini ekleyen arkadaşların rahatsız olmasına sebebiyet vermemeliyiz değil mi?

kusura falan baktığım yok .Eline sağlık :)
Öylesine takıldım ben :cici:

Mavi bana böyle demiyordun ama. Hani çok üzülmüştün kendini göremeyince :(

Surda ne oldugunu bi göremedim :p

Bundan önce 1 tane daha yapmıştım işte yönetici arkadaşlarla irtibata geçebilirsem her gazete yapımının ardından video hazırlığına koyulacağım bu ikincisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri