WV Polo mu Seat ibiza mı daha iyi?

🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
FR kullanıcı si olarak

golf mu leon mu deseler Leon derim :)
Ama konu polo ve ibiza olunca polo derim

FR kullanıcı si olarak

golf mu leon mu deseler Leon derim :)
Ama konu polo ve ibiza olunca polo derim

Hacıt, golf pahalı olduğu için mi güze geliyor bilmiyorum ama kime sorsam leon diyor. Golf biraz isim yapmış gibi, gereksiz pahalı.

Hacıt, golf pahalı olduğu için mi güze geliyor bilmiyorum ama kime sorsam leon diyor. Golf biraz isim yapmış gibi, gereksiz pahalı.

Artık seat ta Ww nin oldu aynı motora sahip lakin leon modeli biraz daha boyd kit olarak daha uzun ve esnek görünüme sahip
golfun artık bir esprisi yok Neden ata binmek varken millet eşeğe binsin :) illa golf diyen olursa GTI dan aşağı binilmez

Arabalardan anlasan bunu yazmazdın.

Ben ikisinide almam bmw dururken :cici:

Bmw artık geride kaldı o kadar paran varsa Honda Typer a bin 300 beygir 2000 motor :)

tatlım o kadar paran varsa bmw al tabi alma diyen yok bizde yok öyle para :D

Kullanıyorum zaten :)

Artık seat ta Ww nin oldu aynı motora sahip lakin leon modeli biraz daha boyd kit olarak daha uzun ve esnek görünüme sahip
golfun artık bir esprisi yok Neden ata binmek varken millet eşeğe binsin :) illa golf diyen olursa GTI dan aşağı binilmez

Bmw artık geride kaldı o kadar paran varsa Honda Typer a bin 300 beygir 2000 motor :)

Bwm'in ölüsü bile yeter beee ne diyon sen.

Millet Motor hacmine takmış,Motordan çok Beygir ve Tork değerleri önemli.

Kullanıyorum zaten :)

Bwm'in ölüsü bile yeter beee ne diyon sen.

Millet Motor hacmine takmış,Motordan çok Beygir ve Tork değerleri önemli.

Tek önemli olan sizin için tork ise subaru alın o zaman. Bmw biniyorsan m ve z serisine binilir onun ne özelliği var desem söyleyemezsin yinede ben diyim m serisinin çelik şanzıman özelliği var. Arabadan anlıyor gibi takılmayın gercekten gülünç bir hal alıyorsunuz

Tek önemli olan sizin için tork ise subaru alın o zaman. Bmw biniyorsan m ve z serisine binilir onun ne özelliği var desem söyleyemezsin yinede ben diyim m serisinin çelik şanzıman özelliği var. Arabadan anlıyor gibi takılmayın gercekten gülünç bir hal alıyorsunuz

Eee senden öğrenirim bende,bilmiyorum yaaa,
sen gülünç olma yeter.

Araba alırsam sana danışacağım sen bu işi biliyorsun.

Geri