WTF

🕒 Konu sahibi 14 saat önce aktifti
WTF nedir? Acilisini yapalim.. Ingilizcede bir cumle kisaltmasidir. Tam olarak ''What the fuck'' deniliyor. Bir durum veya soylenti karsisinda belirtilen saskinlik, igrenti veya kizginlik ifadesi. 'Gercekten bu yasandi mi' veya 'gercekten bu soylendi mi simdi' saskinligi. ''Bu ne ulan'' veya ''Ne diyo ulan bu'' manasinda algilayabiliriz bunu.

WTH, yani ''What the hell'' da ayni manada kullaniliyor.

WTF diyen kisilerin yuz ifadeleri genelde boyle olur.
Bknz;
1649786718729.png

1649786755003.png

1649786783881.png

1649786969783.png

1649786874520.png

1649786921038.png

Son düzenleme:
Vay be ilk defa attim tuttu.

Peki what the fuck ne demek?

Lanet olsun demek. .d

Bence WTH daha güzel.. fuck çok ayıp... Ayıplı konuşmayın... Kirli konuşmalar bunlar.. talk dirty to me..

htf da güzel bir kullanım alanı .dd “how the fuck” veya “why the fuck”

cümle içine olur olmadık yerlerde tf yapıştırarak da kullanabilirsiniz, hayırlı küfürler..

Thalassacım kibar olduğu için “bu ne ulan” demiş ama cuk oturan çevirisi “ne s***e”.

örnek; Bro wtf did you just do?
meali; Birader ne s***e böyle yaptın?

ilginç bir kelime... Thalassa hanım çevirisini yanlış yazmış ya. ben filmlerde izliyorum, hep "lanet olsun.." yazıyor.

yani en kibar haliyle türkçeleştirilecek olsa lanet olsun değil de "bu ne ya şimdi" olur herhalde. dümdüz türkçesiyse "bu ne ya emenike" gibi. ben en çok jimmy mcnulty'nin "what the fuck did i do?" şeklindeki durmadan kurduğu repliklerinden hatırlıyorum bu kalıbı. o da "ne bok yedim lan ben?" gibi oluyor.

''ndly'' kadar etkilisi yoktur lakin ki açılışını yapmak bana düşmez, rte yapsın o sever açılım...

Thalassanın forumda en çok kullandığı kısaltma

"yok artık ali sami" şeklinde çevrilebilir.

Ben genelde shit veya f.ck diyorum. Wtf diye uzatmiyorum :D Daha az zararli gibi geliyor ingilizce kufurler. Bunlarin bitch ve asshole kismi da var :p Thalassa bunlarla ilgili de konu acabilirsin : ))

Ben genelde shit veya f.ck diyorum. Wtf diye uzatmiyorum :D Daha az zararli gibi geliyor ingilizce kufurler. Bunlarin bitch ve asshole kismi da var :p Thalassa bunlarla ilgili de konu acabilirsin : ))
İngilizcede “asshole” kullanmayı en sevdiğim küfür olabilir bu arada. Müthiş bi tınısı var. Böyle dolu dolu müthiş. Yanında kullanıldığı zaman “fucklı mucklı” cümleleri bile ayrı bi güzel kılıyor. Küfür dünyasının Mona Lisa’sıdır bana göre asshole. Am i fckin’ wrong??

Geri