Wrap nasıl yapılır?

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Türkcesini bilmiyorum bilen olursa basligi sonradan düzelitirim :dyg:
Bugün okul da yaptik bazi taktiklerle yapmak isteyen olursa vallah artik benim Menüme girer bir sekil karisim yaptim sürme peyniri,salatalik,Misir,zeytin hafif kirmizi sogan,domates..begendim yani hosuma da gitti hshdjdjdjdhdh :asd:

En iyisi görsel ile devam etmek
tortillafladen+(1).JPG

Lahmacundan taniyorsunuzdur bunu zaten
Buna sürme peyniri sürüyorsun tüm etrafina..
Sonra marul koyuyorsun üzerine..sonra bir tur daha sürme Peyniri istediginiz gibi..Ben Sade sürme peyniri sectim..sonra istediginiz karisimi yapiyorsunuz acili veya acisiz..domates,Biber,misir,zeytin,kirmizi sogan,normal sogar,sarimsak sosu Neyli seviyorsaniz o hamurun ortasina dogru dagitiyorsunuz ..bak Gene unuttum o karisima sürme peyniri de bir kasik katiyorsunuz hepsini karistirip hamurun ortasina dagitiyorsunuz..
SOnra ise yanlardan hafif kirpip lahmacun gibi sariyorsunuz onu..
Ve bitiyor.
dsc_0471.jpg

Not :sürme peyniri sürerseniz Güzel olur cünki engelliyor icine koymak istediginiz malzemelerinizi..sardiginizda bir tanesi bilem düsmüyor..

Iki tane wrap yaptik ilkine sürme peyniri sürmedigim icin icinden düstü üst mazelemelerim:dyg:

ayrica karistirdiginiz malzemeyi hamura az koyun mümkünse kapanmasi da zor olabilir:asd:

Eh sonra da afiyet olsun:hello:

Ay ikinci görsel ne güzel duruyor öyle :ask

surme peynir degil de salata mayonez,ton baligi,marul , rendelenmis havuc offfff

hamurun malzemesi nasıl

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarin unutmayayim da hamuru alayim..calisayim biraz ..
Sinav olcam bundan ay saka gibi :D

Geri