World of Warcraft Altını Karşılığında SEX

Konu sahibi son olarak 3714 gün önce görüldü
Bayan bir WOW oyuncusu oyundaki en hızlı binek hayvanlarından biri olan "Epic Flying Mount" alabilimek için 5000 altına ihtiyaç duyuyormuş. Bu parayı toplamakla uğraşmamak için bu bayan arkadaşımız oyun içi para karşılığı erkek ya da bayanla cinsel münasebetlerde bulunabileceğini duyurmuş. Hesabına 5000 altın gönderenle beraber olacağını belirtmiş ama seçim yapmak için resimlerini de göndermelerini istemiş. Mail kutusu çok sayıda teklifle dolmuş ama bazı oyunculardan da tepkiler almış. Ancak bu olayı neden büyüttüklerini anlayamamış sonuçta aradığı iki şeye kavuştuğu için memnun olmuş.
world-of-warcraft-altini-karsiliginda-sex,2,con.jpg

Her gamer böyle değildir, ben çok nâmuz'lu gamerler tanıdım.​

Oyunda meslek yapıp para kassa, 3 4 aya çıkartır parasını. Potipon ve miningle işi götürürdü, ayrıca iyi bir guildin raid kadrosuna girseydi haftada mt, hc den iyi gold toplardı. Emek vermedem yemek peşindeymiş.

wow oyuncuları gerçekten garip. Lich king versiyonunu oynadığım zamanlarda guildimizde kız vardı dedim şu bossu kesebilir misin ? ben 30cm görmüş kızım bunlar benim için ne ki demişti sonra bıraktım oyunu

Geri