Wonder Woman 1984

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Patty Jenkis, Wonder Woman 2 için Lynda Carter ile Görüşüyor

Wonder Woman’ın yönetmeni Patty Jenkins yakaladığı başarılı gişeden sonra ikinci film için çalışmalara başladı. Wonder Woman 100 milyon dolarlık gişe açılışıyla Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ve Alien: Covenant filmlerini geride bırakmasının yanı sıra Thor, Iron Man, Man of Steel ve Guardians of the Galaxy gibi süper kahraman filmlerini de geçmeyi başardı. Bu başarıyla birlikte Patty Jenkins en büyük gişe açılışı yapan ilk kadın yönetmen oldu.

wonder-woman.gif

Elektra ve Catwoman gibi kadın süper kahraman filmlerinin gişedeki başarısızlığı nedeniyle Wonder Woman’ın gişe performansı çok önemliydi. Hatta Marvel’ın CEO’su kadın kahramanların gişede yere çakıldığına dair açıklamalarda bulunmuştu. Wonder Woman’ın yakaladığı başarıyla birlikte sorunun kadın kahramanlar değil, kötü filmler olduğu da ortaya çıkmış oldu.

İkinci film için hız kesmeden çalışmalara devam eden Patty Jenkins, 1970’li yıllarda Wonder Woman’ın televizyon dizisinde Diana Prince’i canlandıran Lynda Carter’ı da ikinci filme dahil etmeye çalışıyor. Wonder Woman denilince yıllardır akıllara gelen ilk isim olan Lynda Carter’ı filmde göremeyen hayranlar Patty Jenkis ile Twitter üzerinden iletişime geçti. Patty Jenkins “İkinci filmde Lynda Carter’ı görebilir miyiz” diyen hayranına denemekten vazgeçmeyeceğini söyledi.

wonder-woman-1024x818.jpg

Carter, geçtiğimiz ekim ayında Variety’e verdiği röportajda; Jenkins’le bazı sahneleri çekmek için görüşmeler yaptıklarını ancak o dönemde gerçekleştirmesi gereken projeler nedeniyle görüşmelerin sonuçsuz kaldığını söylemişti.

Patty Jenkins ile telefonda karakterim hakkında konuştum. Filmde yer almam için çok uğraştı ancak zamanlama yanlıştı. Yapmam gereken başka işler vardı.

Lynda Carter’ı Wonder Woman’da göremesek de kısa bir süre önce CW’nin Supergirl dizisinde ABD Başkanı Olivia Marsdin rolünde ekranlara geldi. Wonder Woman’ın reklam çalışmalarında da yer alan Carter, her röportajında Jenkins’i ve Gal Gadot’u övüyor. Amazon Prensesi’ne hayat veren ilk aktris olan Carter’ı bir sonraki Wonder Woman filminde görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sin...onder-woman-2-icin-lynda-carter-ile-gorusuyor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Wonder Woman 2 Soğuk Savaş Döneminde Geçecek

wonder-woman-steve-trevor-1024x512.jpg

Patty Jenkins‘in çalışmalara başladığı Wonder Woman 2 filmi, bizleri Soğuk Savaş dönemine götürecek. Screen Rant günün erken saatlerinde Wonder Woman‘ın yeni filminin geçeceği dönemi açıkladı ve The Wrap de bu haberi doğruladı.

Soğuk Savaş döneminde yaklaşık olarak 1980’li yıllarda geçecek ikinci filme dair daha ilginç haberler de geldi. Buradan sonra okuyacaklarınız Wonder Woman filmine ait SPOILER içerecek. İlk filmde Chris Pine’ın canlandırdığı Steve Trevor karakterinin ölümünü izlemiştik. Gelen haberlere göre ikinci filmde Steve Trevor’ı yeniden göreceğiz. Steve Trevor’ın ölümden kurtulma hikayesini izlemek ilginç olacak.

DC Films başkanı Geoff Johns kısa süre önce Patty Jenkins ile Wonder Woman 2 hikayesi üzerinde çalıştığını doğruladı ancak hala Patty Jenkins ile kesin bir anlaşma yapılmadı.

https://frpnet.net/kultur-sanat/sinema-haberleri/wonder-woman-2-filmi-soguk-savas-doneminde-gececek

Wonder Woman’ın Çıkış Öyküsünü İzleyeceğimiz Professor Marston & The Wonder Women Filminden Fragman Yayınlandı!

wonder-women-filmloverss.jpg

Wonder Woman’ın yaratıcısı Dr. William Moulton Marston’un karakteri çizgi romanlara aktarma sürecini izleyeceğimiz biyografi türündeki Professor Marston & the Wonder Women filminden fragman yayınlandı.

Şu sıralar kendisini Gal Gadot olarak tanıdığımız Wonder Women , DC Comics evreninde 75 yıldır var olan bir karakter ve kendisi Superman ve Batman ile birlikte DC‘nin “kutsal üçlüsü”nden biri. Peki çizgi romanı tarihinin en ikonik süper kahramanlarından biri olan Wonder Women'ın çıkış öyküsünü veya yaratıcısı kimdir biliyor musunuz? Eğer merak ettiyseniz bu soruların cevabını alabileceğiniz yeni bir filmle karşı karşıyayız.

Harvard Üniversitesi mezunu olan psikolog, mucit ve yazar Dr. William Moulton Marston tarafından, Charles Moulton mahlası kullanılarakyaratılan Wonder Women‘ın çıkış öyküsünü izleyeceğimiz Professor Marston & the Wonder Women’ın başrollerinde; Luke Evens, Rebecca Hall ve Bella Heathcote yer alıyor.

Wonder Woman’ın Orijin Öyküsünü Anlatan Professor Marston & The Wonder Women’dan Fragman!

[YOUTUBE]OILVviwLfUM[/YOUTUBE]

Yalan dedektörünü icat eden Dr. Marston’un kadınlarla olan ilişkisinin, tabiri caizse “sıra dışı” olduğu bilinen bir gerçek. Eşi Elizabeth Marston‘la evliyken öğrencisi olan Olive Byrne ile tanışıp ilişkiye başlayan Dr. Marston’un,Wonder Women karakterinin yüzü için eşinden, fiziksel görünüşü için de Byrne’den ilham aldığı söylenir. Buna ek olarak da Wonder Women‘ın ilk sayılarında sıklıkla görülen BDSM elementleri, bu üçlü arasında nasıl bir ilişki olduğuyla ilgili bizlere bir ipucu veriyor.

Eşinin Olive Byrne‘le olan ilişkisini bilmesine rağmen bir süre sonra aynı evde yaşamaya başlayan ve belli ki çok eşliliğe inanan üçlümüzün bu hikâyesi, kesinlikle her yaştan seyircilere uygun bir hikâye değil. Luke Evans‘ın Dr. Marston’u canlandırdığı yeni filmde, Rebecca Hall‘u Elizabeth Marston, Bella Heathcote‘u ise Olive Byrne rolünde izleyeceğiz. Fragmandan da anlaşıldığı üzere; bu yıl izlediğimiz Fifty Shades serisinin 2. filmi olan Fifty Shades Darker‘ı anımsatan film, Avustralya’lı oyuncu Bella Heathcote‘un her iki filmde de oynaması ile bizim için daha da tuhaf bir hâl alıyor.
The L Word ve True Blood dizilerinin yapımcısı olarak tanınan Angela Robinson‘un yazıp yönettiği film, ABD’de 27 Ekim’de vizyona girecek. Ülkemiz için herhangi bir vizyon tarihi yok.

Wonder Woman'ın Çıkış Öyküsünü İzleyeceğimiz Professor Marston & The Wonder Women'dan Fragman Yayınlandı!

Bu filmi buraya eklemeyi daha doğru buldum.ilginç bir filme benziyor.bu arada yanlış bilmiyorsam Wonder Women karakteri orjinalde Lezbiyendir.ama bunu ilk Wonder Women filmie yansıtmadılar.

Bu kadını tokyo driftten beri takipteyim. Çok iyi oyuncu ve çok güzel :D

Wonder woman ilk filmiyle hic beklentimi karsilayamadi, sıkıldım acikcasi filmi izlerken.

Filmin ikinci dünya savaşı sırasında geçmesi ve Ares'in çok yaşlı olması dışında baya iyidi.ama ikinci film daha iyi olabilir.
Ares daha beklenmedik, filmin bize sevdirdigi biri cikmaliydi mesela bana gore. Bilmiyorum ben durağan buldum, ilgimi canli tutamadi izlerken. Belki ikincisi daha iyi olabilir. :)

Geçtiğimiz aylarda beyazperdeye konuk olan Wonder Woman’ın yaratılış sürecini konu edinen Professor Marston & the Wonder Women’dan yeni fragman yayınlandı.

[YOUTUBE]6eHExt8C0qw[/YOUTUBE]

Wonder Woman 2 Kötü Karakteri Kristen Wiig Olacak

DC Genişletilmiş Evreni‘nin en başarılı yapımlarından Wonder Woman‘ın ikinci filminde kötü karakterin Cheetah olacağını daha önce size duyurmuştuk. Vahşi güzel Cheetah rolü için önceleri Emma Stone’un adı geçse de oyuncunun teklife sıcak bakmaması nedeniyle gözler Kristen Wiig’e çevrilmişti. Son gelen bilgilere göre Cheetah rolü için Wiig ile anlaşma sağlandı.

Serinin yönetmeni Patty Jenkins, yetenekli Kristen Wiig’in Cheetah karakteri ile Wonder Woman 2 kadrosuna dahil olacağını Twitter hesabından duyurdu.

Wonder-Woman-2nin-Koto-Karakteri-Kristen-Wiig-Olacak-1.jpg

https://frpnet.net/kultur-sanat/sin...woman-2nin-kotu-karakteri-kristen-wiig-olacak

Marvelin filmlerine umarım sinemaya gidip para vermiyorsunuzdur.

Yalnız bu DC :ash:

Bu arada bende bi tuhaflık var sanırım. Adalet birliği hakkında hep kötü yorumlar okudum diye izlemekten vazgeçmiştim geçenlerde izleyeyim bari dedim izledim ve cidden çok beğendim. Önceki batman vs supermeni sinemada izlememe rağmen beğenmemiştim. wonderr'ı da beğenmedim ama bunlar hakkında iyi yorumlar dönüyor. zevksizsem demek.

Geri