365...
ÜçYüzAltmışBeş gün önce üye oldum Forumsal a ..
Ophelia verdi linkini forumun ..
Çok sıcak bir karşılama oldu Forumdan, üyeliğimin 3. haftasında yılbaşı özel çekilişinden ikramiyeyle bir aylık özel üyelik kazandım ..
Aynı haftalarda Haftanın konuğu ve Münazara katılımcısıydım ve
Baggins seçtim nickimi .. Yüzüklerin Efendisi & Hobbit Sinema serisinin son filmi vizyona girdi girecekti ama benim nedenim bundan biraz daha derindi. Özetle hobbitleri bugünün insanlarından çağın hırslarını aldığımızda geriye kalanlar olarak görüyor ve insana dair sımsıcak yanlarına büyük bağlılık duyuyordum.
Onlar da yetiştirmeyi seviyordu, havuçları, çiftlik hayvanlarını yada bir çocuğu .. Zamanla emek sonucu büyüyen şeyleri seviyorlardı..
Uzun süre Baggins kaldım ve Çıkın Çıkmazından dım ..
KaraBiber sağolsun o zaman çok beğendiğim bir imza yapmıştı hatta bana ricam üzerine
Çok uzun süre büyük beğeniyle kullandım ..
Bu vesileyle yeniden teşekkür etmiş olayım kendisine
(ama bu kendisine olan saygımı yitirmiş olduğum gerçeğini değiştirmiyor)
Baggins nickini değiştirmeyi hiç düşünmedim ta ki arkadaşlığına değer verdiğim bir üyenin katıksız şeytanlık dürtüleriyle gazabına uğrayana kadar.
Sonraları fark ettiğim üzere aile fotoğraflarımı dahi paylaşıcak kadar güvendiğim üye, depresif bir gününde forumda ki konumuma kast edecek bir düzine eylemle artık foruma girmeyeceğime emin olma çabasını göstermesine rağmen, o dönem dostluklarıyla beni ayakta tutanların da ısrarıyla burda olmamın ona verilecek en gerçek cevap olduğu fikrinde ısrar ettim.
Takip eden günlerde Cearbhall nickini edindim, Fransız romanları okuduğum bir dönemdi evet (=
Ve bir süre sonra Cearbhall nicki yerine Baggins nickine dönmeye karar verdim ve bu değişim için
Jose nin nick değişim hakkını kullandım. Korkarım bunu unutmama hiç fırsat vermiyecek, bu verdiği şey bir nimet olsaydı öte yakada da yakama yapışacaktı diye endişe ederdim ..
Beşiktaş için yanılmıyorsam 4 kez 1903 e kadar saydık arkadaşlarla

Dinlendiriyordu, tüm gerginliklerimi boşalttığım bir oda gibiydi orası..
Hiç kimsenin kimseyi incitmeye , bilmişlik taslamaya, yakışıklı yada çekici görünmeye çalışmadığı bir yerdi .. Çok sevdim o sayma şeysini iyi ki de saymışım ..
Bir dönem İstanbul da işi gücü terk edip Artvin e gittim, çok güzel para veren bir iş var diye (=
Şu yaşta yaptığım en büyük salaklık .p
Masa başı iş diye gittiğim yerde iş kazasında canımı bırakıyordum, yanıbaşımda ki bir iş arkadaşım ağır yaralıydı ..
Artvin e umutla gittim, aşkla döndüm ..
(Hayatımı şekillendiriyorum derken, bugün yine yeni bir yıla yeni bir yaşa başladığım anda ki gibi giriyorum.. elde var kırılmışlıklar ..)
Derken Emre ve Restful un forumu terk edesi tuttu :T:
(etiketlemiycem of yormayim şimdi reisleri .p )
Jigsaw forum üyelerini kışkırtmıyayım diye beni 1 hafta banladı sağolsun ..
Çok kışkırtıcıyım, benim yüzümden sokağa dökülmüş üyeler var siz bilmezsiniz ..
Kaldı ki hırçın üyelere mesaj atar hakaret etme, bak düşünceni söyle arkanı dön git,
onlar hakaret ediyorsa senin de etmen çözüm değil diye mesajlar atan bir üyeyim ..
Yarım yamalak bir küfür dahi çıkmaz ki düşünce tartışılan ortamda hakaret edecek seviye de olmadığımı sanıyordum, e tabi koskoca adminlerin admini kadar bilecek halimiz yok ..
o bir haftayı yiyince ben burdan gideyim dedim ..
sonra çok sıkıldım, hazır Emre yle Restful geri dönmüş onu da bahane ederim derim dedim döndüm .p
[forumdan canımın bir parçası (erkek) .p Restful un açtığı
http://www.forumsal.net/forum-kurallari-ve-duyurular/588591-forumsalnet-forumdan-banlanma-nedenleri-ve-ban-sureleri.html
konusunu attı bana ve dedi ki e bu dönmen için yeter heralde ] (köşeli parantez yapmamıştım liseden beri yapayım dedin fırsat bulunca

)
Döndüm ve burdayım yine ..
Koca yılı forumsalda devirirken
bir
endofme yi unutamam, bir
Sahib i, bir doktor vardı iyiydi hoştu,
Qasem geldi geçti
sizenebayım iyi ki burada hayatınızı ışığıyla dolduran bir arkadaş bir dost o ..
Foster deli dolu ama koskoca bir ağaç gibi dopdolu birikim dolu
böyle tek tek anarak olmayacak okuyun diye etiketlemişim gibi
Morfinyus a çok teşekkür ederim, eşsiz dir ..
Koca yıl beğen butonuna bu kadar çok çöken :hih:
Düşüncelerimi paylaştığım anlarda desteklerini esirgemeyen, yanlız hissettirmeyen..
Olumlu düşüncelerini paylaşan yada yapıcı eleştirileriyle beni onarmaya gayret eden
herkese teşekkürlerimle ..
PS : Bence hiçte gereksiz olmadı burası da önemli bir platform burda ki bir yılım benim için mühim
aşağılara yorum yapmazsanız sevinirim, günlük nihayetinde ..
(=