wolfteam oyunu

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
wolfteam oyunu,

Online oynanabilen, counter tarzı oyun.

Bir dönem üniv. de merak sarmıştım. Kısa bir süre oynamışlığım da oldu. Fakat oyunu tarif etmektense şahit olduğum olayları anlatmak benim için daha önemli.

Bu oyun öncelikle bağımlılık yaratıyor ve bu büyük küçük ayırt etmiyor. Ev arkadaşımın kuzeni bilgisayarımı ve öğrenci evinden ötürü oluşan rahat ortamı kullanmak için bize gelir, birkaç saatle de kalmaz, birkaçgün kalır ve sadece bu oyunu oynardı. Bununyanı sıra bu oyunda skype çok fazla dönüyor ve diyaloglar bunun üzerinden gerçekleşiyor. Oyunda level atlamak ve yüksek levellere gelmek epey zahmetli iş ve yüksek levelli karakterler çoğunlukla hackleniyor ve oyun ticarete dönüşüyor. Karakterler satılıyor, yeniden hackleniyor. Bir defa bir skype konuşmasında bir adamın karakteri almak için bazı araç ve gereçlerini sattığından bahsetmesini gerçekten ilginç bulmuştum. Bununla beraber oyun sürekli güncellenmesine rağmen sürekli yeni hileler çıkıyor. Küçük çocukların bu oyundan uzak durması tavsiyemdir. Psikolojik etkileri ile ilgili videolar internette mevcuttur.

Geri