wnyys benzin katkisi nasildir

Konu sahibi son olarak 3948 gün önce görüldü
Bu gun arabaya wnyys diye benzin katkisi attim wnyys iyimi bir markadir onu sormak istedim kullanan arkadaslar varmi ?

Sende benim gibi soruların sorunların bitmiyor :p Ne işe yarıyor bilemem araba kullanan biriyim banada lazım olur diye konuya giridm :p

Buraya geldik uye olduk tabiki soracagiz bilen arkadaslar varsa cevap verecek bizde ogrenecegiz forumun amaci bana gore bu bilgi paylasimi bu aldigim urun aracin benzin deposuna konuyor ve aracin daha az yakmasini birazda performansini artiriyor

Buraya geldik uye olduk tabiki soracagiz bilen arkadaslar varsa cevap verecek bizde ogrenecegiz forumun amaci bana gore bu bilgi paylasimi bu aldigim urun aracin benzin deposuna konuyor ve aracin daha az yakmasini birazda performansini artiriyor
Hımm bakalım işe yarıyormu bilenler söyler.. biraz da eglenmene bak :cici:

Benim aracım LPG li , malesef o katkı maddesini kullanmadım.Double-up ın katkı maddelerini kullanıyorum , onuda yağ değişimlerinde sadece.Fakat onuda orjinal bayiisinde almak gerekiyor , çok fazla sahteleri çıktı.

Biraz araştırdım Wynn's markasını.Türkiye'de sanırım OPET de satılan bir ürünmüş. OPET Türkiye'de en temiz benzin ve lpg satan bir şirket.Düz mantık olarak düşünürsek Wynn's i de satıyorsa oda kaliteli olabilir.Fakat şöyle bişey daha okudum 97 oktan benzinlerde zaten o katkı maddeleri varmış içinde.95 oktanlarda yokmuş

Geri