wlan baglantisi kopuyor

Konu sahibi son olarak 3944 gün önce görüldü
Onceden ucuz bir tabletim vardi .simdi asus memo pad aldim kalitelidir diye ama malisef hayel kirikligina ugradim.nedeni wlan baglantinin kopmasi.muzik dinliyorum wlan kopuyor 5 dakika bekle.internette surf yaparken kopma 5 dakika bekle.biktim artik kafayi yiyecegim. Careler aradim olmuyor olmuyor.tableti faprika ayarina geri aldim olmadi.dsl router kanallarini degistirdim olmadi .aradaki mesafe 3 metre ne is anlamadim .butun tabletlerdemi yoksa wlan kopma var yani bu teknoloji yetersizmi ne yaptimsa olmadi. :dusun:

Cevap yazan yok mu? tavsiyesi olanlar ne yapmaliyim.yorumlariniz

mesafeden ziyade arada duvar varsa engelleyebilir. acces point router alıp sinyali güçlendirmeyi denedin mi?
diğer türlü modemin sürücüsünü güncellemeni öneririm,bir diğer çarede internet servisini arayıp yardım istemen..

Arada duvar yok .modemin guncellemesi yapmistim .internet servisimide gittim gorustum onlar bizde hata yok dediler .hizimi 16 bin yaptirdim degisen birsey olmadi.acces point mesafe uzak olsa tamam ama 3 metre icin almak istemem .ne yapalim cozum yok .verdigin cevaplar icin tesekkur ederim.

Bazen iş yerindeki kablosuz internet ağında benzer sorunlar oluyordu. ultrasurf isimli program teknik sorun gibi görünen sorunları çözüyor, kesintisiz bağlantı sağlıyor.
Tabi tablet için program sürümü varmı bilmiyorum.

Geri