Wine bowl of your father

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Geçen arkadaşlarla muhabbet ediyoruz iş ile alakalı ama baya hararetli gidiyo konuşma. İşte o öyle olmaz siz böyle yaptığınız için bizimde yapmamız gerekiyo falan filan derken o arada da bende poğçayla birlikte çayımı yudumluyorum. Bu muhabbetleride pek sevmiyorum açıkçası bizim orada malesef çok laf taşıyan var sen a diyosun yukarıya hemen ananı avradını soyunu sülaleni sopunu diye yukarı çıkıyo. O ara pek de sevmediğimiz kısa boylu bi kız arkadaşımız konunun içine balıklama daldı. Yani muhabbetin başını bilmiyosun gidişattan haberin yok be kızım ne dalıyon. Daha ikinci kelimesinde arkadaş sen sus füze başlığı dedi kıza xd yani kızın boyuyla alakalı olarak muhtemelen bu güne kadar yapılan en kıral espiriydi bence. Tabi benim arkadaşın o cümleyi bitirmesiyle ağzımdaki poğça çay karışımı kuzun üstüne puskurmam bir oldu xdxdxd Yani bi insanın kısa boyuyla alakalı olarak füze başlığı benzetmesi kimin aklına gelir ya xd

fala baqacaktın unutma gral.:D

Şimdi biliyon artık herkese bakmıyorum falı xdxd standart cümleyle başlim bari

lKkw1.jpg

1 numarada kocaman bi köpek var falında bu kimine göre plan yapan sinsi bir görsel kimine göre insanın yaptıklarıyla çelişmesini simgeler. Ama burda dikkatini 4 numaraya çekmek isterim bu 4 numaradaki kadın bu köpeği yönetiyo sana karşı. İşin daha da ilginç yanı 2 numaraya hemen bakıyoruz köpek gece görüş gözlüğü takmış. Yani tehlike çanları çalıyo senin için. 4 numaradaki hatun geceleri seni çökertecek birini bulmuş olabilir. Bu 4 numara illet bi karı dikkat etmek lazım. 3 numaraya dikkatlerimizi çekelim hemen bu bir anka kuşu evet yanlış duymadınız anka kuşu. Küllerinden yeniden doğmasıyla hikayelere konu olan mitolojik kuş. Badireleri atlatıp küllerinden yeniden doğacağına işaret ama yinede dikkat etmek lazım. 5 numarada benim de çok sevdiğim bi hayvan olan tembel hayvanı görüyoruz. Olaylara tembel bir bakış açının olduğuna işaret. Sanki yapmak istiyosunda amaaaan yaparız sonra diyosun hayatındaki bazı olaylarda. Hemen olaydan kopmadan en enteresan olan 6 numaraya dikkatlerimizi çekiyoruz tövbe bismillah gergedanla aslanın çiftleşmesiyle oluşan bi hayvana benziyo bunu ben bile yorumlayamıyorum xd La bu bildiğin hayvanat bahçesi gibi nasıl bi kahve içmişsin. İşin özü senin bi hayvanat bahçesine gitmen gerek hayatındaki hayvanlardan kurtulmak için. Tişikkirler kib bye

Şimdi biliyon artık herkese bakmıyorum falı xdxd standart cümleyle başlim bari

lKkw1.jpg

1 numarada kocaman bi köpek var falında bu kimine göre plan yapan sinsi bir görsel kimine göre insanın yaptıklarıyla çelişmesini simgeler. Ama burda dikkatini 4 numaraya çekmek isterim bu 4 numaradaki kadın bu köpeği yönetiyo sana karşı. İşin daha da ilginç yanı 2 numaraya hemen bakıyoruz köpek gece görüş gözlüğü takmış. Yani tehlike çanları çalıyo senin için. 4 numaradaki hatun geceleri seni çökertecek birini bulmuş olabilir. Bu 4 numara illet bi karı dikkat etmek lazım. 3 numaraya dikkatlerimizi çekelim hemen bu bir anka kuşu evet yanlış duymadınız anka kuşu. Küllerinden yeniden doğmasıyla hikayelere konu olan mitolojik kuş. Badireleri atlatıp küllerinden yeniden doğacağına işaret ama yinede dikkat etmek lazım. 5 numarada benim de çok sevdiğim bi hayvan olan tembel hayvanı görüyoruz. Olaylara tembel bir bakış açının olduğuna işaret. Sanki yapmak istiyosunda amaaaan yaparız sonra diyosun hayatındaki bazı olaylarda. Hemen olaydan kopmadan en enteresan olan 6 numaraya dikkatlerimizi çekiyoruz tövbe bismillah gergedanla aslanın çiftleşmesiyle oluşan bi hayvana benziyo bunu ben bile yorumlayamıyorum xd La bu bildiğin hayvanat bahçesi gibi nasıl bi kahve içmişsin. İşin özü senin bi hayvanat bahçesine gitmen gerek hayatındaki hayvanlardan kurtulmak için. Tişikkirler kib bye

intihar edicem şimdi :/

nasıl bildi hepsi doğru ,
o kim köpekki acaba hankisi :D çevremde çok biliyosun ahahaha.
içimi kararttın be.
anka kuşu benim zatende:anla:
şu köpekle karı ilişkisinin üzerinde duracağım ajsjd.

at çıkmamış bi ajsksk.
Beyaz atı görmek isterdim,neyse bidahaki falı 50 liraya kaparız.
sağol canım.
Seviliyosun.:parti:

La çayınızı çekirdeğinizi alın size yaptığım büyük bi şerefsizliği anlatayım xd

Bundan 2-3 sene öncesine kadar akıllı telefonum yoktu. Gayet tuşlu, ufak, önünde lambası olan, şarjı 7 gün giden bir telefon kullanıyordum. Hiç bir şekilde eksikliğini hissetmemiştim. Benim için araçlar amacına uygun kullanılmalı. Yani telefonsa bu araç mesaj atarsın arar alo alo dersin biter. 58 px kamerası olsun işte 15 inc ekranı olsun snapdragon işlemcisi olsun falan filan bunlarda hiç gözüm yoktu. Taki artık insanların muhabbetlerine dahil olamamaya başladım. Konuyu konuşmaya başladıklarında konunun başı nerede ben niye bunları bilmiyorum diye kendimi sorgulamaya başladım. Tabi konunun başı whatsapp da ve bilimum sohbet programlarında konuşulmuş olduğundan mal gibi ortada kalır oldum. Neyse daha fazla uzak kalmamak için zamanın en iyi telefonu olan ayfon 6s 64 gb telefonu aldım. Öyle Türkiyedeki gibi parada vermedim. Amerikadan arkadaşıma TR fiyatının yarısına aldırmıştım. Hatta vergisini bile aldım yani o derece xd Neyse gel zaman git zaman canım okey oynamak istiyo ama şimdi hıyara bak ayfon almış okey oynuyo da dedirtmek istemiyorum. Baya direttim bu konuda da. Daha sonra 8 ler xmax ler cartlar curtlar çıkınca 6s kim köpek kıvamına geldi. Yükledim bende okeyi oynuyorum. Telefonda oyun oynama mantığımda sigara içerken onun haricinde telefondaki oyun umrumda bile olmaz.

Neyse bi gün okey oynuyorum hızlı oyundan girdim eşli oyuna denk geldim. Benim nickim M2132193ı219321 bilmem ne facebook felan olmayınca misafir olarak giriyosun. Bizim rakibin biri erkek diğeri kadın. Genelde bu tip uygulamalarda nedense mutsuz çiftler görüyorum. Sürekli ama işte ya kadın mutsuz karşısındaki sevgili ortisi teselli ediyo inceden inceden hatuna yürüyo, yada tam tersi erkek mutsuz ve bu mutsuzluğu paylaşmak istiyo vs. Bi gün adam kadına öyle bi yazıyoki hani bu yürümek değil bildiğin koşmak. Kadın işte evli 3 çocuğu var mutsuz eşi bununla ilgilenmiyo vs. bizim iylik timsali abimizde kadına yazıyo ben seni mutlu ederim anlat bana dertleşelim, arkadaş ekle ordan konuşalım falan filan. Kadında istiyo aslında dertleşmeyi ama karşıdakinin niyeti belli. Bide her cümlenin sonuna orti kelimesini kullanıyo iyice uyuz oldum hıyara. Hani bu gibi şeyler toplum içinde konuşulmaz gibisine bi cümle attım adam beni bi tersledi dedim şimdi sıçtım ağzına. Es kaza benim ortide olaya dahil oldu adımı felan sordu bu arada bana ben de Ecem dedim. Ulan Ecem diyince bu gavat 180 derece döndü tabi. Bana çay iconları yollamalar işte rakipte olsak arkadaşız gibisine cümleler kurmaya başladı. Dedim şimdi düştün ağıma. Sağolsun benim orti esaslı adam çıktı diğer keko hemen ekledi beni. Neyse oyun bitti benim naif ortağım teşekkür etti çıktı.

Gel zaman git zaman adam benden telefon numaramı istiyo yok diyorum. Facebook istiyo yok diyorum. Beni görüp iletişime girebileceği her mecrayı kullanmaya çalışıyor. Üniversite zamanında işte ingilizcemizi geliştirmek adına bir programa katılmıştık üniversitenin hazırladığı. Tanımadığımız insanlarla konuşuyorduk. Tabi herkesin hayali karşıdaki kişinin kız olması vs. Ben de yazışmaya başladım biriyle ama diyorum bu kesin Haydar kız olma ihtimali yok. O yüzden üstüne düşmüyorum fazla sallamıyorum. Bu da annemin her zaman "oğlum kaçan kovalanır" sözünün etkisimi oldu ne oldu bu Haydar bana adını soyadını yazdı. Ben tabi sahtedir diye iki gün hiç araştırmadım bile. Bi gün arkadaşların arasında sohbeti açılınca aklıma geldi dedim bakayım. Anam bir Hırvat hatun ama elim ayağım titredi görünce. Ben yine inanmadım tabi o zamanlar MSN var aldım adresini ekledim direk kamera açtırdım harbiden de o hatun. Resmen bir içim su xd baya sohbet ettik biz bu kızla anasından dedesine kadar hepsiyle MSN de görüştük. Artık yazışmıyoduk zaten direk kamera açıp ordan sohbet muhabbet. Benim dandik laptopum hiç kapanmıyor kız bilgisayarı kapatmıyor 7/24 onlinız xd Tabi üniversite bitince şartlar değişti hayat telaşesi felan derken unuttuk birbirimizi. Bi gün arkadaşın biri bana çok büyük bi kazık attı intikam almak için Nina'nın profilini kopyaladım. Bi facebook açtım kazık atan arkadaşa öyle bi kazık attım ki halen unutamamıştır. Ama ne profil kızın zaten yabancı olduğu belli ben fotoşopla kızın fotoğraflarına dükkan isimleri ekliyorum Türk bayrağı, taksi şu bu Türkiyeyi çağrıştıracak imgeleri direk fotoğraflara profesyonel bi şekilde eklediğimden mümkünayı yok beni kandırıyo gibi bi cümle gelmiyo insanın aklına. Neyse bu profil geldi aklıma baktım halen duruyor.

Verdim profilin adını soyadını adama başladık biz facebooktan konuşmaya. Benim oyunda param bitiyo kumarda dayanamıyorum ya hep ya hiç mantığı olduğundan kaybediyorum adam bana para yolluyo. İşte beraber eşli giriyoruz bi yandan facebooktan taşlarımızı söylüyoruz felan derken baya bi muhabbeti ilerlettik. Adam evli 2 çocuğu var işte fotoğraf atıyo bana sürekli bi kamerada göreyim muhabbeti. Bi yerde bitirmek istiyo insan ama şimdi ha bire sıfırı gördüğüm için hıyarı kullanıyorum. Bi yerden sonra artık gına geldi kamera muhabbetinden napsam napsam dedimki açıcam bekle. Odanın ışığını kapattım o zaman kuzenim bizde kalıyodu gittim onun dekolteli bi kıyafetini aldım dizlerimi de karnıma çektim hazırladım kendimi. İlk önce kamerayı kendime açtım lan bildiğin memeleri dekoltesinden taşan bi hatun var karşımda xd dizleri biraz daha aşşağı kırdım dedim ilk görüşmeden böyle memeli gözükmiyeyim. Adama da dedimki bizimkiler uyuyo ses çıkaramam sadece 5 saniye beni görebilirsin. Adam zaten her şeye evet diyo. Açtık kamerayı adamı gördüm zaten gülmemek için kendimi zor tutuyorum. Adamın gözler fal taşı gibi oldu. Benim 5 saniye oldu sana 5 dk. Baktım benimde hoşuma gidiyo "ay burası sıcak oldu" diyip parmağımı elbiseye takıyorum biraz aşşa çekiyorum xd adam bi yamuluyo bi doğruluyo karşımda iyice camsex e doğru gitmeye başladı muhabbet çat kapattım. Öyle varmı lan ilk görüşmede sana memelerimi açayım. Adam çıldırıyo tabi. İşte nolur biraz daha göreyim aşık oldum sana şöyle böyle. Lan hıyar yüzümü bile göstermedim sana.

Günler haftaları kovaladı haftalar ayları adam bu sefer tutturdu ben karımdan boşanıcam senin yanına gelicem. Lan adam etme eyleme salakmısın yuvan var çocukların var. Bi yerden de bak ben seninle böyle ilgilenirim karını bırakma diyorum. Hani seçenek sunuyorum hıyara yok boşancam diye tutturuyo adam. Lan beni aldı bi korku resmen göz göre göre yuva yıkıcam. Çocuğun okulu bitsin yaz tatili girsin biticek bu iş diyo. Ulan yuva yıkacağımama mı yanayım bu hıyarın bu kadar mal edip kendime aşık ettiğime mi yanayım şaşırdım kaldım. Baktım işin harbiden boku çıkıyo dedim ki ben buna söylim erkek olduğumu. Bi gün oyundayken sana bişey demem lazım dedim. Söyle aşkım diyo it xd abi ben erkeğim dedim bi süre sessizlik oldu inanmıyorum dedi. Abi valla erkeğim diyorum hayır diyo sen beni vazgeçirmek için yapıyosun bunu. Şimdi adama kamera açıp yüzümü göstermek istemiyorum bi göt korkusu oluştu çünkü. Aynı şey bana yapılsa ne eder eder adamı bulur öldürürüm yani. Benim aklıma gelen bu. Adamı bi türlü inandıramadım erkek olduğuma. Yaz tatilide geliyo aha diyorum göz göre göre yuva yıkıcam sıçtım yuva yıkanın yuvası olmaz felan. O ara aklıma dahiyane bi fikir geldi. Başladım internette trafik kazası videolarını araştırmaya. Öyle bi video olmalıydıki adam beni kaza geçirdi öldü sanacak. Baya bi araştırdım fpp tarzında kısa bi reklam filminden kaza sahnesini kestim aldım. Yaklaşık 15 kadar bi fake hesap açtım facebookta bunu paylaşıp etiketledim kendimi. Arkadaşlarım bana baş sağlığı diliyorlardı işte nasıl böyle hayatımın baharında içkili araba kullandımda kaza yaptım yorumlarıyla beraber. İllaki bunu görüp bi profile yazıcaktı adam. Tabi düşündüğüm gibide oldu. Belli bi süre yazmayınca buna oluşturduğum profillerden bi tanesine yazdı Ecem kaza mı geçirdi diye? Ordan konuştum adamla işte bi kutlama sonrasında kaza geçirdiğimi ve yaşamımı yitirdiğimi felan anlattım. Tabi ben adama 10 satır yazıyorum adam 5 dk sonra iki üç cümle yazıyor. Bi kaç gün geçiyo yine benle alakalı şeyler soruyo işte mezarı nerde gidip görmek istiyorum felan. Ulan üzülüyorum ben de yalan üstüne yalan uyduruyorum mezarlık yeri söylememek içinde. Biz bu sefer bu hesap üzerinden konuşmaya başladık adamla xd Baya bi zaman geçti ara ara yazışıyoruz baktım bu hesaptaki resimde de kız resmi vardı adam zamanla onada yavşamaya başlayınca dedim aaaa ....... öyle işi xd tersledim baya bi saydım sövdüm ben böyle bi kız değilim seni mahfederim savcılığa veririm felan adamı tırstırdım bir aileyi yok etmenin eşiğinden böylelikle dönmüş oldum. Allah affetsin halen Ecem hesabıyla okey oynuyorum xd

La siz siz olun inanmayın böyle şeylere hatta şuraya kızın fotosunuda bırakimde yarın bir gün karşılaşırsak söyleyinde tanıdığı kurban etmeyelim xd

h9GV7r.jpg

olum çok uzun yazmışsın yarısını okudum,
yarısını sonra okicam aksksk.

Bu gün hayatımın en utanç verici anlarından birini yaşadım yine! Spor salonundayız fullbody atmışız vücut pump xd neyse bitirdik sporu damarlar şişmiş kendimizi arnıld şıvatzenegır sanıyoruz göt hafif dışarıda omuzlar önde fiti fiti soyunma salonuna indim. Neyse üstümü değiştirmeye başladım tişörtü tam çıkardım şu aynaya bi bakayım bi sırt vereyim bi omuz göstereyim derken bir ses ama ne ses. Hani şu dolmuşçu abi yırtıl dedim .....kodumun götü diyor ya yeminle aynı öyle bir ses geliyor koridordan ama böyle 1 2 saniyelik değil. Şaşkınlıkla ne zaman biteceğini bekliyorum 3 4 5. saniye derken koridora zıpladım ben o göte kurbannnn olurum derken kapıdan çıktım. Ananı avradını ama ses o kadar gerçeğiyle birebirdiki kendimi tutamadım xd meğersem temizlikçi abla vileda kovasını çekiyormuş. Kadın bana bakıyo ben kadına arkada üstünü değiştirmiş çıkan hanım ablalar xd zaten basmışız vücut pancar gibi kızarmış bide üstüne bu geldi domates gibi oldum xd hiç bişey demeden geri içeri girdim. Ben şimdi yarın ablanın yüzüne nasıl bakıcam onu düşünüyorum.

Lisede sın sınıfa geçerken sınıfımı. Neymiş efendim sınıftakilere kötü örnek olup onları yoldan çıkarıyormuşum. Yok okulun en iyi sınıfıymışda ben de zekiymişim ama aklım hep puştluğa çalışıyormuş falan filan. Okul müdürüne sormak isterim noldu o sınıf atomu tekrar parçalayıp birkeştirdi mi? Covide aşı mı buldu? Reçelli ekmek düşerken neden hep üst kısmı aşşağı gelire yanıt mı buldular?

Sınıfım değişince ben de tepki olarak tüm sene uyudum. Hatta o sıralar bu puf montları sadece kızlar giyiyordu sırf rahat uyumak için alıp giymiştim. Efso yastık oluyodu xd o zamanlarda demek ki adettenmiş gönleğe yazı yazdırmışız ama %70 i felan ben uyurken yazılmış yazılar. Bu gün temizlik yaparken gönleğe denk geldim bi tık duygulandırdı. Arasında şerefsizlerde var neler neler yazmışlar xd

40F5E6BF-F10B-4E0A-A047-A35A3908A2B0.jpeg

79CDFFB7-82C8-4FFA-84E0-DC4F208763C6.jpeg

9FF43FC1-2747-4526-A3DA-7B5A11BFF16D.jpeg

4DE3DDAF-F4BE-4FD3-B5F2-277932EB5EBC.jpeg

81D5A8D5-8654-4170-BA23-9DF24AAF5639.jpeg

93DA049F-6BA4-4C3C-9A04-8B98A0DBDBDF.jpeg

Geri