Windowsu Etkinleştir Sorunu

• Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü

Tutuklanır mıyım :benmi:
Ya formata vermiştim geldi baktım sistem falan değişmiş şimdi de bu sorun yoksa ben ne anlarım :uzgun:

2 seneden başlar 6 seneye kadar yolu var :bekle

Dua edinde biri sizi arayıp şikayet etmesin :rolleyes:
:aloo:

Alin bunu alin alin. :T:

Yasal olarak korsan yazılım kullamak suçtur. :)

Takılma ona denetleyebilecek veya tespit edebilecek bir merci yok ev kullanıcısı için.

Restful Ticari ve kurumsal bir ortamda kullanılmadığı sürece bir problem yok, windows'un orjinalden çok korsan kullanıcısı daha fazla.
Önerdiğim programın kurulumunu yaptıktan sonra bir buton ekranı çıkacak ona tıklayın, sorununuz çözüldü.

Takılma ona denetleyebilecek veya tespit edebilecek bir merci yok ev kullanıcısı için.

Restful Ticari ve kurumsal bir ortamda kullanılmadığı sürece bir problem yok, windows'un orjinalden çok korsan kullanıcısı daha fazla.
Önerdiğim programın kurulumunu yaptıktan sonra bir buton ekranı çıkacak ona tıklayın, sorununuz çözüldü.

Kurdum ama başarılı olmadı :/

Çözebildınız mı sorununuzu ?

Hayır :s:

Öncelikle Rhett Butler arkadaşimıza katılıyorum malum Windowsun korsan yazilimlarıda mevcut. sizin sorununuza gelınce KMSpico kurmanız
ve o programı arsıv ıcınden cıkartıp aynı klasorde setup dosyası kurunuz .

Programı kurduktan sonra eğer masaüstünüze kısayol gelmedi ise başlatdan arama yaparak programı açın.
Lisanslamak istediğiniz ürünü (Windows veya var ise office programı) seçerek kırmızı butona tıklayın.

Kurdum ama başarılı olmadı :/

Hayır :s:

KMSpico kırman bilgisayarın güvensiz hale getirir ama haberin olsun. Hiç güvenilir bir program değil.

Geri