windows 7 netbook format

Konu sahibi son olarak 3022 gün önce görüldü
Merhaba Arkadaslar windows 7 netbook format nasıl atılır bana sabrla bilgi ve yardim edecek arkadas olursa sevinicem :) :)

netbook'larda sanırım cd sürücüsü yok, bu nedenle usb'den atmak zorundasın. netten win7'nin full sürümünü indirip flash belleke yazdıracaksın, daha sonra bilgisayarın açılışını sistem değil de usb üzerinden yapacaksın. Sonra gerisi kolay bildiğin program kurar gibi kuracaksın.

bir diğer yöntem laptoplarda recovery bölümü var netbooklarda da varsa oradan fabrika ayalarına döndürebilirsin tabi önceden bir yedek aldıysan.

netbook'larda sanırım cd sürücüsü yok, bu nedenle usb'den atmak zorundasın. netten win7'nin full sürümünü indirip flash belleke yazdıracaksın, daha sonra bilgisayarın açılışını sistem değil de usb üzerinden yapacaksın. Sonra gerisi kolay bildiğin program kurar gibi kuracaksın.

bir diğer yöntem laptoplarda recovery bölümü var netbooklarda da varsa oradan fabrika ayalarına döndürebilirsin tabi önceden bir yedek aldıysan.

bir sey anlamadim karisik anlatmissin :)

bir sey anlamadim karisik anlatmissin :)

daha önce netten win sürümü indirdin mi ona göre anlatıcam :)

şaka bir yana paylaşım sitelerinden sistemi kasmayacak her hangi bir win7 sürümü indireceksin, yaklaşık 3-4 gb birşeydir, genelde ıso dosyasıdır bu indirdiğin bu dosyayı flash belleke program yardımıyla yazdıracaksın.

bundan sonrası kolay bilgisayarın açılış şeklini usb'den yapacaksın, gerekli ayarları söylerim ben sana daha sonra program kurar gibi flash bellek üzerinden sistemi kuracaksın bu kadar basit birşey.

Geri