Windows 10 İndirilmeye Hazır

Konu sahibi son olarak 3925 gün önce görüldü
Aslında Bilenler bilir, Microsoft services pack yayınlamadığı hic bir ürün sağlıklı calismadi, zaten başlangıçta ücretsiz yayınlamasının tek amacı hatalarının saygı değer saf kullanıcılar tarafından ortaya çıkması..
uzun süredir windows insider'lar tarafından deneniyor ve geribildirimlere göre şekilleniyordu zaten, tabiki hala geliştirme devam edecektir ama büyük bi kısmını bu technical preview kullanıcıları yaptı

ücretsizken yükseltin derim ben, acelesi yok tabi 1 sene süreniz var

Windows 7 kullanıcılarına kesinlikle tavsiye ederim.
Win-8 kullananlar indirmesinler pişman olurlar.

Hiç bir hata almaksızın çalışıyor bende nazar değmesin, sürekli sorun çıkardığını söyleyenler neye dayanarak söylüyor bunu anlamıyorum. Yeni topladığım kasaya önce 8.1 kurmuştum sonrasında direk Win10 'a yükselttim xp dahil her sürümü kullanmış biri olarak gayet memnunum Win10 'dan.

Ben de XP'den başka bir şey kullanamayan birisi olarak Windows 10'da mutluyum.

Ben daha bekliyecem simdilik win 7den mutluyum hic bosuna riske girmiyeyim. tam bir tarih varmi en son ne zaman ücretsiz eklenir diye? ona göre bilelimde sonra belki fikrimiz degisir.

Bayağdır vardı dikkatimi çekiyordu en sonunda kurdum..2 gün dayanabildim, oynadığım basit bi red alert2 oyunu bile açmıyor, açsa da donuyor. Denedim kaç tane yöntem düzelmedi..Win7 adamdır..

Kişisel bilgisayarımda , Ubuntu Kullanıyorum ben ,
Genel ev halkı ıcın bılgısayarada , yukledım
gayet hoswin 10 sıkıntı cıkarmıyor hıc

Geri